Stylistképzés indul szeptemberben!


Imádsz öltözködni, vásárolni, kísérletezni a külsőddel? Műveld mindezt professzionális szinten, Szeptemberben újabb stylistképzést indítok, amelyre már 14 éves kortól lehet jelentkezni.

Ha szívesen öltöztetnél civileket vagy hírességeket, ha tetszik a divatbemutatók, divatfotózások, forgatások pörgős és kreatív világa, vonzódsz a textilekhez, a színekhez, a harmonikus vagy éppen az extrém outfitekhez, könnyen meglehet, hogy a stylist szakma a neked való.

A KRS – Stylistképzés gyakorlatorientált képzésén minden ismeretet elsajátíthatsz ahhoz, hogy személyi stylistként vagy a médiában dolgozz, vagy akár divatblogot írj fashion, személyi, food vagy tévés stylistként, megismerheted az ezekhez a területekhez kapcsolódó feladatköröket, munkalehetőségeket, megtudhatod, hogyan kell és fogsz majd együtt dolgozni fotósokkal, sminkesekkel, fodrászokkal, mit jelent az átjárhatóság a stylist és a divattervező szakma között.

A képzés gyakorlatorientáltsága azt is jelenti, hogy ha elvégzed, és elindulsz már képzett szakemberként a pályán, szinte észre sem fogod venni a váltást: minden ismeretet megszerzel az induláshoz onnan kezdve, hogy hogyan szólj az ügyfeledhez, hogyan írj meg egy professzionális levelet, hogyan “add el” magad egy magazinnak stylistként – tehát nem fogod kezdőnek érezni magad.

A vizsgáról referenciamunkaként is felhasználható fotóanyag, werkfotók és werkvideó készül.

És hogy miért is olyan fantasztikus a stylist szakma?

“Mert rengeteg mosolyt kapok azoktól, akiknek segíthetek – mondja Kozma Rita, a képzés tulajdonosa. – Nemcsak ügyfeleimnek segíthetek a stílusuk megtalálásában, hanem saját stílusommal is bátrabban, tudatosabban kísérletezek. Szuper fashion és beauty rendezvényeken vehetek részt, tehetséges divattervezőket, sminkeseket ismerhetek meg – és a magyar hírességek nagyon kedvesek! Ezenkívül kreatív, szuper szakmám lehet, amit sosem lehet megunni, és amelyben nincsenek szürke hétköznapok!”

A stylist-tanítványok véleménye a most futó KRS – Stylistképzésről:

“Kozma Rita köszönöm a gyakorlati lehetőséget a Glamour napokon! Nagyon sokat tanultam a 2 nap alatt és számomra megint az derult ki, hogy sok munkánk lenne, mert sok női fejben kell rendet tenni. – Zsófi”

“Kimondottan szerencsésnek érzem magam, hogy Rita sulijába járok. – Kriszta”

“A legjobb döntést hoztam meg azzal, hogy Rita sulija mellett tettem le a voksomat.?
Még mindeg csak az elején vagyunk, de már annyit tanultam, annyit fejlődtem, hogy az elképesztő!!!
Imádok ide járni!! A csapat, a vendégelőadók és Rita… mind,mind szuperek❗?
Köszönöm? – Szilvi”

“Nagyon-nagyon jól éreztem magam!Úgy érzem, jól jegyzeteltem és fogom tudni hasznosítani a tanultakat! Hálás vagyok Rita, hogy egy ilyen szuper hoztál össze! Nagy ölelés! – Orsi”

“Nagyon nagyon klassz volt a mai nap is!! Bár ez most tényleg tömény volt, úgyhogy a végére én már eléggé elfáradtam, de megérte mindenképp! Egyébként nagyon jónak tartom, hogy vannak egyből gyakorlatok is, mert ahogy ezt mar megállapítottuk, egymastol tanulunk a legtöbbet 🙂 – Kriszti”

 

BÓNUSZ:

– Amennyiben június 1-ig jelentkezel:
ajándék KRS táskát kapsz!

A képzés részletes leírását és a jelentkezés feltételeit megtalálod ITT!