Rólam mondták

„Személyi stylistként Kozma Rita olyannyira a szívén viselte a telt nők sorsát, hogy egy önálló márkát épített a plussize-vonalra. Mindennap azért küzd, hogy bebizonyítsa, némi odafigyeléssel, pár divattrükkel negyvenes ruhaméret fölött is lehetsz elragadó.”

GLAMOUR magazin

“Kozma Ritát a legtöbben „Plus Size guruként” aposztrofálják. Nem véletlenül, hiszen hazánkban ő az egyetlen, aki átfogóan foglalkozik a teltkarcsúak helyzetével. Most pedig megjelent első kötete, a Plus Size Stílusbiblia, mely nem csak Magyarországon, hanem világviszonylatban is egyedülálló.”

Marie Claire magazin

“Rita a téma istennője, más magazinok és hazai tévécsatornák, úgy aposztrofálták, mint guru.””

Forbes magazin

“Rita nemcsak hogy színes és vidám, de profi, kedves, türelmes és CSODÁS TANÁR! Köszönjük!!! :) :*”

Kovács Ingrid stylist-tanítvány

Rita egy igazi tündér vagy. Csodálatos, potitív kisugárzás, kedves, segítőkész, a legaranyosabb ember! “

“Mostani, életem legjobb és legcsodálatosabb napja volt! Rita egy igazi tündér vagy. Csodálatos, potitív kisugárzás, kedves, segítőkész, a legaranyosabb ember! Köszönöm neked drága Rita, és a hölgyeknek is akik hozzád járnak, hogy ennyire erősítitek bennem, és egymásban az önszeretet és önbecsülés érzését. Hogy egyszer és mindenkorra tanuljuk meg szeretni és elfogadni magunkat mindenek felett. Mert ez a teljes és boldog élet kulcsa. Örök hálám neked mindenért!!!!!!!!!!!! Ismét csak KÖSZÖNÖM, HOGY VAGY NEKEM, NEKÜNK! Továbbra is kitartó és szorgalmas tanítványod, követőd leszek ? Mert tőled csakis jót, és szépet tanulhat mindenki. És azt mondom, minden téren. Mind a megjelenésben, mind a hatalmas szeretetteli gondolkodásod terén.

” – Szné Istráb Orsi

 

Szné Istráb Orsolya - PlusSize Stúdiókon vett részt

“Igazi pozitív személyiség vagy Rita, aki ragyog és ragyogtat!”

“Nagyon jól éreztem magam. Feltöltôdtem és ÉPÜLT A LELKEM! 🙂 Imádom ezt a rengeteg energiát, ami árad belôled. Igazi pozitív személyiség vagy Rita, ami ragyog és ragyogtat!” – Kovács Timi

 

Kovács Tímea - részt vett a PlusSize Stúdiókban

“Nagyon sok szakmai tapasztalatot szereztem tőled, nagyon nagy a tudásod Rita!”

“Nagyon-nagyon jóléreztem magam, a múltkori SzínStúdió után is jeleztem, hogy a 100%-ból 500%-ot kaptam, én ezt erről is nagyon eltudom mondani. Nagyon-nagyon sokat tanultam, nagyon sok szakmai tapasztalatot szereztem tőled, nagyon nagy a tudásod Rita, és nagyon-nagyon alkalmazni tudom a mindennapjaimban. A példáid, amiket felvezetel logikusak, átvezethetőek a mindennapi életbe. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegyen részt egy ilyen Stúdióban és azt a hatalmas önbizalombombát, amit itt megélünk, az új barátokkal, ismerősökkel akiket megismerkedhetünk, illetve amit tőled kapunk Rita, nagyon nagy hála érte.” – Kosina Orsi

 

Kosina Orsolya - üzlettulajdonos/ügyfél

“Sokszínű letisztultság a plus size gurutól”

Glamour magazin

“Imádom a szuper divattippjeid! Példaképem vagy!”

Szeretném neked elmondani, mennyire tisztellek és imádom a stílusod! Imádom a szuper divattipjeid! Példaképem vagy!

László Lilian - diák

“…jókedvre derítettél, örömet okoztál, hittél bennem!”

Szeretném megköszönni, hogy támogattál, tanítottál, segítettél utat mutatni az öltözködésben, hogy újra kicsit nőnek érezhessem magam, biztattál, ötleteket adtál, visszaadtad a hitem a vásárlásban, jókedvre derítettél, örömet okoztál, hittél bennem.
Köszönöm, hálás vagyok mindezért, s erre az ajándékra nagyon sokáig emlékezni fogok!

Zatar Judit

“A legjobb stylisttal”

Stőhr Gréta - vegán séf, életmód tanácsadó, író

“A legeslegjobb stylist a világon!!! Tessék menni hozzá!”

Antal Betty - ügyfél, plus size modell

“Munkája tökéletes, hatalmas élményt varázsolt számunkra. Öröm volt vele dolgozni.”

A Blikk Nők fotózása az akkor 3 éves kislányommal hatalmas élmény volt. A csapat szuper volt, az első percben szívembe zártam Ritát. A fotózás végig szuper hangulatban telt. Rita a ruhákat finom ízléssel válogatta össze, figyelt minden részletre. A végeredmény magáért beszélt. A kislányom beállításait, ruha cseréit tökéletesen levezényelte. Meg sem kottyant neki egy 3 éves koordinálása. A lányom azóta ha meg hallja Rita nevét, azonnal indulni akar hozzá. Munkája tökéletes, hatalmas élményt varázsolt számunkra. Öröm volt vele dolgozni. Mindenkinek ajánlom őt: mint stylist és mint embert. Boldog lehet, aki barátjának mondhatja őt és szerencsés, aki vele dolgozhat.

Both Eszter, anya-lánya divatfotózás modell

“Rita egy igazi tündérke”

Nem erőlteti rá az emberre az akaratát, fontos Neki, hogy akivel dolgozik, az jól érezze magát a bőrében, egyszóval öröm vele a munka, boldog vagyok, hogy dogozhattam Vele, remélem még lesz rá alkalmam.

Peller Anna, operett-musical színésznő, énekesnő

“Egyszerűen minden nagyszerű volt.”

A Blikk Nők címlapos divatfotózásánál találkoztam először Ritával. A lányomat Lolát és engem kértek fel egy “Anya-lánya” sorozat modelljeként. Általában azon áll vagy bukik a siker, hogy milyen göncök kerülnek ránk. Ritával egyszer egyeztettünk telefonon méreteket, de azokat is csak nagyjából tudtam megmondani, ő viszont sorolta helyettem, amilyennek a képernyőn látott. És minden stimmelt. A színek, a forma, a méret , a hangulat. Nagyon jól éreztük magunkat azokban a ruhákban, amiket ő hozott nekünk. Ráadásul Lola nagyon izgult, az első nagyobb fotózására érkeztünk. Azonnal beleszeretett Ritába. Kedves volt, közvetlen, bíztató, Lola pedig megnyugodott…. Köszönjük Rita! Sok sikert!!!!

Kandász Andrea, műsorvezető

“Rita nem fekete ruhákba bújtatott, hanem színes, nőies, alakot hangsúlyozó, fiatalos szetteket válogatott nekem.”

Ritával a Blikk Nők magazin divatfotózásán ismerkedtem meg. Örültem, hogy Rita nem fekete ruhákba bújtatott, hanem színes, nőies, alakot hangsúlyozó, fiatalos szetteket válogatott nekem. Úgy gondolom minden nőnek ki kellene próbálnia a divatfotózást, mert óriási önbizalmat nyújtanak a profi fotók. A fotózáson annyira jól éreztem magam, hogy beneveztem egy nagy méretű ruhákat is forgalmazó cég tavaszi-nyári kollekciójának arcát kereső versenybe. Ugyanebben az évben a Miss Molett Hungary meghirdette versenyét, melyre a korábbi tapasztalatokkal a zsebemben bátran indultam. Minden nőt arra buzdítanék, hogy próbálja ki magát, mutassa meg nőiességét, hisz minden nőben ott van az a bizonyos plusz. A mai napig minden nap eszembe jutnak ezek a számomra felejthetetlen élmények, melyekkel gazdagabb lettem és soha nem felejtem el.

Jakus Annamária, Miss Molett Hungary nyertese

“Rita személyében egy kedves, vidám és a szakmájához nagyon értő, profi szakembert ismerhettem meg.”

Ritával egy Blikk Nők magazin riport és fotózás alkalmával találkoztam először. Már akkor feltűnt , hogy mennyire egyezik az ízlésünk. Egyből nagyon szimpatikus volt nekem. Rita személyében egy kedves, vidám és a szakmájához nagyon értő, profi szakembert ismerhettem meg. Azóta már számos alkalommal volt szerencsénk együtt dolgozni több fotózáson is. Egy fotózás igen összetett dolog. Mindig van egy adott koncepció, amit fotós, stylist, sminkes és a fodrász is próbál száz százalékig megvalósítani. Ilyenkor a helyszínnek, a modelleknek , a ruháknak is az adott fotózás témájának kell megfelelnie. Rita mindig maximálisan megvalósította ezeket az elképzeléseket, úgy, hogy azért a modell is jól érezze magát a bőrében. Bár erre egy fotózás alkalmával viszonylag kevesebb a lehetőség,hiszen ilyenkor a modell úgymond a ‘fogas’ szerepét tölti be, de ő minden esetben figyelembe vette az egyéniségemet is. Rita mindig, az öltözékek közül a hozzám legjobban passzoló színkombinációkat, fazonokat és kiegészítőket választotta. Így én is sokkal magabiztosabban állhattam a kamerák elé, hiszen tudtam, hogy a ruhák és a kiegészítők melyeket Rita adott rám, azok minden esetben jól állnak rajtam! Biztos vagyok benne, hogy bárki aki Ritához fordul segítségért, öltözködési tanácsért az ugyanezt a profi hozzáállást, szakértelmet, kedvességet és figyelmet fogja tőle kapni! Mindenkinek meleg szívvel ajánlom ŐT!

Kelemen Adrienne, modell

“Mind magánemberként mint pszichológusként minden elismerésem Ritáé, aki kulturáltan és ízlésesen tud stylistként működni.”

Ajánlom mindenkinek – aki fontosnak tartja a stílusos megjelenést vagy csak úgy!
Külön kiemelném kedvencemet, a Napi stílus rovatot – ahol mindig valamilyen érdekesség,meglepetés vár!
Mind magánemberként mint pszichológusként minden elismerésem Ritáé, aki kulturáltan és ízlésesen tud stylistként működni…és közvélemény formáló a munkássága.
Éljenek a hús-vér nők, akik csinosak és/vagy elegánsak, illetve lazák és huncutok .

 

Ezekwe Rita Wanda, pszichológus

“A fotózás számomra abszolút pozitív élmény volt, személyében egy nagyon kedves, vidám, barátságos, lelkiismeretes hölgyet ismertem meg.”

A könyvem borítójához készülő képek elkészítésében kaptam stylist segítséget Ritától. A fotózás számomra abszolút pozitív élmény volt, személyében egy nagyon kedves, vidám, barátságos, lelkiismeretes hölgyet ismertem meg. Már az első percektől kezdve úgy éreztem magam a társaságában, mintha évek óta ismertem volna őt. A munkájára nagyon igényes, az egész napos fotózásnál velünk maradt, tanácsokat adott. Nem kis része volt abban, hogy a fotóssal és a sminkessel együtt kiváló, profi csapatot alkotva tökéletes képek születtek a könyv borítójához.

Rostás Erzsébet, író

Referenciák

Bókolj magadnak! könyv – Kozma Rita és Sirokai Diána

A könyv megoldást kínál arra, hogy tudatosabb lehess, amitől ellenállhatatlannak, önfeledtnek érzed magad.   Rengeteg működő példát hozunk. Titkokat, melyekkel másképp látod magadat a tükörben és a párkapcsolatodban. Tabudöntögető témákat, melyről kevesek beszélnek, de rengeteget segíthetnek. Szó lesz arról, hogyan legyél sikeres – akár egyedülálló nőként is, akár kapcsolati- és anyagi tőke nélkül is. Lerántjuk […]

FORBES: Plus size-ra épít pluszos céget a magyar guru

Önbizalomhiány-ipar: plus size-ra épít pluszos céget a magyar guru  

SHE.hu: Nem csak egyféle szépség létezik – Interjú Kozma Ritával

A cikk: https://she.life.hu/stilusszunet/20201002-nem-csak-egyfele-szepseg-letezik-interju-kozma-ritaval-csaszar-zsanett.html

Viharsarki kanapé: Így kerek a világ – interjú Kozma Rita plus size stylisttal

A cikk:  https://viharsarkikanape.hu/tag/kozma-rita/

az ember: Kozma Rita Plus Size Stylist

A cikk: http://azember.hu/kozma-rita

FemCafe – „Sosem álltam be a sorba” – Ismerd meg Kozma Ritát!

A cikk: https://www.femcafe.hu/cikkek/sztarok/filternelkul-kozma-rita-plus-size-stylist-interju

GLAMOUR – Kozma Rita elárulja hogyan viselj tunikát

A cikk:  https://www.glamour.hu/divatgardrobnaplo/kozma-rita-elarulja-hogyan-viselj-tunikat-43573

GLAMOUR – gardróbnapló

A cikk:  https://www.glamour.hu/divatgardrobnaplo/egy-ruha-amit-kedvedre-varialhatsz-kozma-rita-gardrobjabol-43597

Rossetti ékszermárka nagykövet – 2019 július

12 Nő & Rossetti Bizsu 4. rész

GLAMOUR – A világviszonylatban egyedülálló Plus Size Stílusbiblia szerzője mesélt nekünk

A GLAMOUR magazin interjút készített a munkámról, a terveimról és hogy mit gondolok a hazai plus size helyzetről. https://www.glamour.hu/monitor/a-vilagviszonylatban-egyedulallo-plus-size-stilusbiblia-szerzoje-meselt-nekunk-35015

GLAMOUR napok/Agria Park – stílustanácsadás

Marionnaud NőComment Nap – Stílus előadó

JOY magazin – a leginspirálóbb Insta-oldalak

A kozma.rita Instagram-oldalamat választotta a JOY magazin az egyik leginspirálóbb oldalnak:

Jakupcsek plusz! talkshow téma: plus size, önbizalom

Életem egyik nagy vágya volt, hogy Jakupcsek Gabriella egyik vendége lehessek a műsorában. Plus size-ról, önbizalomról beszélgettünk.

JOY: Szerény, mint az ibolya (plus size stílustipp)

Plus Size öltözködési tippek lila színben

JOY: Önbizalom kilóra – interjú a karrier rovatban

Két oldalas interjú a JOY karrier rovatában a hivatásomról

LILLA magazin: Független, magabiztos és plus size? Naná!

2 oldalas interjú a hivatásomról  

GLAMOUR: A kerekded formák felkerültek a divattérképre

GLAMOUR – A kerekded formák felkerültek a divattérképre 3 oldalas anyag a hivatásomról

GLAMOUR: Önbizalom-növelő és öltözködési tanácsok a telt nők stylistjától

GLAMOUR magazin megjelenés – Plus Size Stílusbiblia  

MARIE CLAIRE: Megjelent a világon egyedülálló Plus Size Stílusbiblia

Megjelent a világon egyedülálló Plus Size Stílusbiblia

Plus Size Stílusbiblia könyv

Egyedülálló kötet a telt idomú nőknek. A Plus Size Stílusbiblia foglalkozik a belsővel, a lélekkel, önbizalom-erősítéssel és a megjelenéssel, öltözködéssel, sminkkel és frizurával. A könyv ITT rendelhető meg: www.plus-size.hu

LIFE.hu: Önbizalom-növelő és öltözködési tanácsok: megjelent a Plus Size Stílusbiblia

http://www.life.hu/ez-zsir/20171211-plus-size-stilusbiblia-kozma-ritatol.html  

PETŐFI TV – Plus size modellek, önbizalom

Womanity fesztivál: színtanácsadó előadás

Womanity Fesztivál – stílustanácsadó, önbizalom-növelő előadás

Womanity magazin – cikk a hivatásomról

A Womanity magazin interjút készített velem az alapító-főszerkesztői, stylist és önbizalomtréner munkámról. Cikk: WOMANITY Flashmob Kozma Ritával a pozitív testképért!  

CSALÁDI LAP: Strandoljunk önfeledten – alkattól és kortól függetlenül!

Nyári stranddivat anyag a Családi Lapban alkattól és kortól függetlenül

KISKEGYED: Nem csak a vékonyaké a világ!

Családi Lap: Tavaszi trend plus size módra

Családi Lap – tavaszi divatösszeállítás plus size nőknek

TV2 Mokka – Business dress code stílustanácsadás

A TV2 Mokka műsorában Hajas Láazló mesterfodrász kollégámmal a üzelti élet öltözékéről beszélgettünk, azon belül is a férfiak megjelenéséről.

Stílustanácsadó-és önbizalom-növelő előadás – Zara hotel

A külső szépség és harmónia nem létezik a belső megfelelője nélkül. A kettő egyensúlyára kell törekedni, amely önbizalom-hiánnyal nehezen megy. Erről tartottam előadást a Zara Continental Hotelben  

Business dress code stíluselőadás – Zara hotel

A Legyen a szenvedélyed a hivatásod! vállalkozónőknek szóló napon a business dress code-ról tartottam előadást a Zara Continental Hotelben  

Stílustanácsadás 60 fölött – Duna TV

Bár a reklámokban és a tv-ben csupa 20 éves éterien vékony modellt látunk, ez nem jelenti azt, hogy a mindennapi nő is ilyen lenne vagy csak ilyen lehet. nemcsak a 20 éveseké a világ… szól a dal és ez így van. Katalinnak a Duna Tv-ben adtam stílus- és életmódbeli tanácsokat, szerintem a változás nemcsak a […]

RTL Fókusz – Stílustanácsadás kis mellűeknek

Nem minden áll jól a kis mellűeknek, ahogy a teltebb mellű hölgyeknek sem. Az RTL Klub Fókuszban adtam stílustanácsokat, hogy a kisebb keblű nők is csinos, dekoratívan öltözhessenek.

Harmóniában az évekkel – egri művésznők stylingja divatbemutatóval

Az egri Agria Park felkérésére 40 év fölötti művésznőket stylingoltam. A téma nemes: minden korban, bármilyen alkattal is lehetünk csinosak, igazi nők!

Duna TV – Arc-más átváltoztató műsor

Szépítettünk, átalakítottunk a Duna TV Arc-más műsorában. fodrász: Hajas László​ smink: Pásztor Krisztina profi sminkes​ styling: Kozma Rita styling​

Duna Tv: plus size divattanácsadás

Családi Lap: Plus size vagyok és jól érzem magam!

Családi Lap interjú

RTL klub Fókusz – kutyadivat

Az RTL klub Fókusz műsorába a kutyadivatról, a kutyusok és gazdáik stylingjáról beszélgettünk. Kustánczi Lia DJ kiskutyáira adtunk pihepuha kisruhákat, és olyat is, amely esőtől, hótól védi őket. Nagyon fontosnak találom, hogy mindenekelőtt azt nézzük, hogy a kutyának jó legyen: a praktikum és a kényelem az első, ezután jöhet csak a kutyadivat. (kutyastyling velem 1:38-tól) http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/ezt-adja-ra-telen-a-fazos-negylabujara

Glamour Gardróbnapló vendége 1 hétig, mint stylist, Plus Size magazin főszerkesztője

Glamour magazin: “Sokszínű letisztultság a plus size gurutól”

A Glamour magazin Gardróbnapló vendége voltam 5 napon keresztül, ahol a mindennapi munkámat, a gondolataimat és nem utolsósorban az outfitjeimet osztottam meg az olvasókkal.

Duna TV – Arc-más Átváltoztatjuk műsor (styling)

A Duna TV Család-barát Arc-más műsorában stylistként, stílustanácsadóként segítek Klárának megtalálni a hozzá illő stílust.

RTL klub – plus size divat

Plus size stílustanácsadás az RTL klub reggeli műsorában.  

Plus Size nap – dress code stílustanácsadás

A 2. Plus Size napon stílustanácsadóként léptem föl. A témát a mindennapokból választottam: mit vegyünk fel állásinterjúra, irodába vagy tárgyalásra, ha a méretünk 42-es fölött kezdődik.

Agria Park, Eger – Tavaszi divatnapok, stílustanácsadás

Az egri Agria Park felkérésére fél órás előadást és stílustanácsadást adhattam a plus size és a 40 év feletti hölgyeknek. Többek között azért is választottam ezt a két témát, mert az a tapasztalatom és a visszajelzések, hogy ők sűrűn érzik úgy, velük kevesebben foglalkoznak, az ő megjelenésük kevésbé fontos, nehezebben találnak maguknak ruhákat. Mind színekben, […]

Glamour divatnapok – Glamour stylist

Sokunk nagy örömére áprilisban ismét kedvezményesen vásárolhattunk 3 napig a Glmaour magazinnak köszönhetően, ahonnan természetesen én sem maradhattam ki, mint Glamour-stylist. Hölgyek és egy úr is meglátogatott a Glamour stílussarokban, ahol stílustanácsadással segítettem nekik közelebb kerülni az áhított vonzóbb és tökéletesebb megjelenéshez.

FEM3 Café – Menyasszony-trend styling

A FEM3 Caféban a menyasszonyi divatról, protokollról és az egyedi, személyiségét hangsúlyozó menyasszony stílusáról beszégettünk Czippán Anettel és Berki Krisztiánnal. ruhák: Vincze-Bor Viktória

DivatTábor a Womanity magazin rendezvényén

A Womanity magazin vezetősége felfigyelt a DivatTáborra és meghívta egy elegáns, nőnapi rendezvényre a Lurdy házba. Természetesen nagy örömmel fogadtam a hírt, így a DivatTábor egy kreatív standdal mutatta be, hogy miért is olyan szuper élmény részt venni rajta. A standnál a rajzolni, alkotni kívánó gyerekek édesanyjuknak nőnapra ruhát és kiegészítőket tervezhettek és a szüleikkel […]

TV2 StílusVadász – Stílustippek plus size hölgyeknek

A TV2 StílusVadász műsorában plus size stílustanácsadásról beszéltem.              

RC News magazin és Womanity magazin – cikk rólam: Ismerd meg a stylist szakma egyik legismertebb alkotóját!

Womanity magazin: http://legjobboldalad.hu/minden-johet-ami-inspiral-ami-tov…/ RC News magazin:  ISMERD MEG A STYLIST SZAKMA EGYIK LEGELISMERTEBB ALKOTÓJÁT! AZ RC NEWS SZERKESZTŐJE EGY IGAZI SUPERWOMAN by RCNews on 2015-02-26 Több mint tíz éve gyakorolja a szakmáját. Női magazinoknál stylist, divatszerkesztő és újságíró, foglalkozik személyes ügyfelekkel, sztárokat öltöztet, stílustanácsadás tanfolyamokat és stylist képzést vezet. Az utóbbi két évben pedig, hihetetlen lelkesedéssel tart gyerekek […]

Berki Krisztián styling

Berki Krisztiánra elegáns és lezser darabokból álló szetteket álmodtam meg.

RTL Klub Reggeli – milyen ruhák állnak jól az alacsony és a magas nőknek?

http://rtl.hu/rtlklub/808/milyen-ruhadarab-mutatja-kisebbnek-es-nagyobbnak-a-noket

RTL Klub Fókusz – a ’80-as évek stílusa

http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/retro-cuccok-minnel-feltunobb-annal-jobb

Esküvő Classic Magazin – címlapfotó

Kember-Sorel Arthúrral és Kondákor Zsófival, a Jóban-rosszban két színészével készült az Esküvő Classic cílapfotója és sztáranyaga. Fotó: Köő Adrien stylist: Kozma Rita

DivatTábor a TV2 StílusVadász műsorban

A Kozma Rita Styling által létrehozott DivatTábor és DivatStúdió berkeibe látogatott a TV” StílusVadász stábja és az alkotó műhely részleteiről, a gyerekek munkáiról, az elképzeléseimről és a tematikákról, kreatív feladatokról beszélgettünk.   STÍLUSVADÁSZ : Budapest, a színes város : tv2.hutv2.huA TV2 hivatalos honlapja.

KRS SAPKA ÉS SÁL KOLLEKCIÓ BY KOZMA RITA

Nagy örömmel jelentem be, hogy elkészült a téli sapka kollekcióm kicsiknek és nagyoknak. A típusok és fazonok folyamatosan bővülnek és egyedi, személyre szabott megrendelésre készülnek. Keress bátran, ha Te is szívesen viselnéd kedvenc állati sapkádat! MINDEGYIK SAPKA GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK IS RENDELHETŐ!      

CASIO kampányfotózás

Casio kampányfotózás Marenec Fruzsinával és Winkler Robival

RTL Klub – Reggeli – stílustanácsadó

Az RTL Club Reggeliben időről-időre szezonális vagy általános stílustippeket adok a nézőknek.

Dundi&Dögös Szépségverseny – zsűritag

Nagy örömömre szolgált, hogy részt vehettem zsűritagként ezen a versenyen, hiszen vallom, nem csak a vékony, modell alaktú lányoké a világ. Nézzünk szét az utcákon, a munkahelyünkön vagy a színházban: mindenféle embert látunk. Kicsit és nagyot, vékonyat, izmosat és teltet. A plus size és a super size hölgyek is roppant vonzók, csinosak és bájosak, és […]

DivatTábor a Családi Lapban

Tervezd meg saját kollekciódat! – DivatTábor gyerekeknek Családi Lap 2014.05.20  17:18 Az alkotókedv már kicsi korban ott lapul a gyerekekben: imádnak rajzolni, festeni, színeket és formákat illesztenek egymás mellé, színes papírokat és anyagokat vágnak ki és ragasztgatják kedvük szerint. Legtöbbször már óvodás korban megmutatkozik mennyire fontos a gyerekeknek, hogy szép, színes, mintás ruhákban járjanak, a […]

DivatTábor az Anyakanyar magazinban

Közeleg a vakáció, és bizony nem árt, ha végiggondoljuk, mikor, merre kivel lesznek a gyerekeink. A mi lányainkat ugyan még nem érinti az a szuperjó tipp, amit Kozma Rita stylisttól kaptunk, de örömmel osztjuk meg veletek, mert biztosan sok 7-16 év közötti leányzót érdekelhet ez a remek nyári program. A nyári programok megválasztásában ugyanis az a jó, […]

Titanic 2212 – könyvborító styling

Styling sztárokkal

Számtalanszor előfordult pályám során, hogy hírességeket öltöztettem divat- vagy épp riport fotózásra, de elmondhatom, hogy személyi stylistként is igénybe vették szolgáltatásaimat. Többek között Gaál Noémit, Peller Annát és Peller Mariannt, Tatár Csillát, Keleti Andreát, Schorbert Norbit és Larát, Iszak Esztit, Gubás Gabit, Farkasházi Rékát, Tóth Verát, Novodomszky Évát, Gundel Takács Gábort, Kandász Andreát, Hegyi Barbarát […]

DivatTábor

A DivatTábor a 8-15 éves korosztály számára nyújt kreatív, élménydús foglalkozásokat, főképp azon gyerekek számára, akik érdeklődnek a divat, a rajz, a varrás és a divatmagazinok világa iránt. 2014 július 1-től augusztus 15-ig ismét lehetőség van DivatTáborban részt venni. A táborok egy hetesek, A és B héttel, így a gyerekek két tábor program közül választhatnak. A programokból egy […]

Divatvilág(om) kulisszatitkai – stylist a színfalak mögött…

A fotózások és forgatások nem csupán a tökéletes végeredményről szólnak: aktív, kreatív és vidám munka folyik a háttérben, amely pillanatokat mindig jó megörökíteni és visszanézni. Így készült….

Smaragdzöld és púder – tavaszi színvarázs

Tavasszal érdemes megjelenésünkön is frissíteni. A hamvas púderrózsaszín és pasztellárnyalatok remekül mutatnak az elegáns smaragdzölddel. Styling tipp: bátran keverd a pasztell több árnyalatát egy öltözéken belül. Corvin magazin Fotó: Nagyapáti istván Stylist: Kozma Rita

Uma – divat pillanatok

Fotó: Kolesza Edit Smink: Rédli Ágnes Stylist: Kozma Rita

Marionnaud magazin – kortalan szépség kampány

A  Marionnaud parfüméria Kortalan szépség projectje: a 20-a, 30-as, 40-es hétköznapi nő. Komplett styling címlapra és belső oldalakra.

Office trend – a hét minden napjára

A Corvin magazinban az irodai dolgozóknak ajánlottam különböző összeállításokat a hét bármely napjára.

Iszak Eszti styling

Iszak Esztert a Corvin magazinban. A bájos műsorvezető kis fekete helyett egy szintén örök érvényű divattal rendelkező kis pirosat viselt.

A szürke minden árnyalata

Tavaszi divat – elő a fagyiszínekkel!

Corvin magazin Fotó: Nagyapáti István Sylist: Kozma Rita Tavasszal, amikor lekerülnek a nagykabátok, a sötét színeket is szívesen bezárjuk a szekrénybe a korai sötétedéssel együtt. A napsütéses időben pedig mi másra vágynánk, mint fagyiszínekre, csábító, nőies darabokra.

Tatár Csilla – csinosan reggeltől-estig/a dolgozó nő stylingja

Tatár Csilla műsorvezető és riporter egy nap folyamán többször is  átöltözik, attól függően, hogy éppen hol kell megjelennie. Mint sok dolgozó nőnek, neki is roppantul fontos, hogy mindig az adott alkalomhoz illően jelenjen meg. Blikk Nők magazin

Tóth Vera – karcsúsító divat

  Tóth Vera énekesnő – karcsúsító divattippek Blikk Nők magazin Tóth Verát kimondottan slankító szettekbe bújtattam, amelyek között megtalálhatóak sportosabb, laza és könnyed illetve kimondottan  romantikus, nőies outfit-ek is. A teltebb, plus size hölgyek is öltözhetnek nagyon csinosan, csak tudni kell a részletekkel, szabásvonalakkal játszani.

Bringás divatbemutató WestEnd – művészeti vezető, stylist

Anya-lánya divat – anyáknapi fotózás

Blikk Nők magazin anya-lánya fotózás, amikor anya és gyermeke egymáshoz öltözik, divatosan, harmonikusan.

Tornyi Ildikó kismama divat

  Tornyi Ildikó színművésznő – kismamadivat Blikk Nők magazin

Völgyesi Gabi – kismama divat

Völgyesi Gabriellát az Unique énekesnőjét áldott állapotban fotóztuk a Blikk Nők magazin számára. Gabinak a mindennapi, kényelmes és csinos daraboktól kezdve a koktélruháig ajánlottam olyan szetteket, amelyeket terhessége alatt is és azután is viselhet.  

Kandász Andi és lánya – őszi anya-lánya divat

Blikk Nők magazin Kandász Andi műsorvezetőnek és lányának városi nézelődéshez, anya-lánya programokhoz praktikus, nőies és stílusos szetteket válogattam.

Kismamadivat alternatívtól a koktélruháig

Blikk Nők magazin

Blikk Nők: divatanyag 60+-os korosztálynak

Az évek nem számítanak, mindenkor lehetünk csinosak és stílusosak!

Blikk Nők: divatanyag 50+-os korosztálynak

50 fölött is stílusosan