DivatTábor az Anyakanyar magazinban

  • Partnereink voltak:

gabi reka turkizKözeleg a vakáció, és bizony nem árt, ha végiggondoljuk, mikor, merre kivel lesznek a gyerekeink. A mi lányainkat ugyan még nem érinti az a szuperjó tipp, amit Kozma Rita stylisttól kaptunk, de örömmel osztjuk meg veletek, mert biztosan sok 7-16 év közötti leányzót érdekelhet ez a remek nyári program. A nyári programok megválasztásában ugyanis az a jó, hogy ilyenkor nem kell a tananyag szigorú irányain belül maradni, hanem arrafelé lehet leginkább szárnyalni, amerre az érdeklődés mutat. Divat iránt pedig nagyon sokan érdeklődnek, sőt az alkotókedv már kicsi korban ott lapul a gyerekekben: imádnak rajzolni, festeni, színeket és formákat illesztenek egymás mellé, színes papírokat és anyagokat vágnak ki és ragasztgatják kedvük szerint. Legtöbbször már óvodás korban megmutatkozik mennyire fontos a gyerekeknek, hogy szép, színes, mintás  ruhákban járjanak, a cipő, a ruha és a kiegészítők összhangban legyenek egymással.r

Rita így ajánlja a tábort:kozmarita

Az igényes, harmonikus megjelenés vágya olykor magától kialakul a gyerekeknél, de nem árt, ha divathoz és stílushoz értő szakember is terelgeti őket a stílusos megjelenés felé. Hiszen tudjuk, felnőttként mennyire fontos a vonzó és kulturált külső munkavállaláshoz és párkapcsolathoz is egyaránt. Számtalan gyereknek azonban nem csak a megjelenés fontos, hanem a megálmodott ruha vagy épp karkötő, fülbevaló tervezése is. Néhány évesen már ruhákat rajzolnak kedvenc babájuknak vagy épp a mesehősöknek. A rajzolás és tervezés öröme mellett egyre inkább igényük van arra is, hogy ruhaterveiket kivitelezzék, azaz megvarrják.”

divat táborA DivatTábor a kreatív, önkifejezésre vágyó 7-16 éves gyerekeknek kínál lehetőséget a divattervezés és annak művészi megvalósítása felé, ahol azon kívül, hogy izgalmas és fejlesztő programokban vehetnek részt, fejlődik szépérzékük, megismerhetnek új területeket a divat és stílus világában. A tábort rajztanár, dizájner, divatszerkesztő, stylist, varrónő és mesterkozmetikus/sminkes tartja, így a képzett oktatók által minden gyermek kipróbálhatja és fejlesztheti tudását, megvalósíthatja álmait. A DivatTáborban többek között divattervezést, szabás-varrást, divatmagazin-készítést, textilfestést is gyakorolhatnak az iskolások, korhoz és képességekhez mérten adva a feladatokat és segítve őket a lehető legnagyobb sikerélményhez.

divattabor

Több időpontban is indul a tábor, Budapest szívében:  június 30. – július 4., július 7. – július 11. , július 28. – augusztus 1. Bővebb információért kattintsatok a Facebook oldalra: Facebook/DivatTábor.

Hasonló információkkal még igyekszünk segíteni nektek a nyár folyamán! Ami mindjárt itt vaaaan!!! Éljen, éljen!

Puszi: Gabi és Réka