Egy illat, amitől úgy érzed Provence-ben vagy!

Bevallom, elég válogatós vagyok illatok terén, kevés az olyan parfüm, ami rabul ejt. Bár több illat tetszik, de van egy favoritom… Azonban mivel nyitott vagyok az újdonságokra is, ezért nagyon kíváncsian vártam a L’Occitane legújabb illatkreációját. Nem csalódtam benne!

Évekkel ezelőtt volt szerencsém Provence-ben járni és megcsodálhatni… nem, nemcsak a levendulamezőt, hanem a csodás francia városokat is, de ami végképp rögzült bennem, az az illatok. Valami fantasztikus!
Éppen ezért kíváncsian vártam, hogy végre beleszagolhassak a L’Occitane legújabb illatába, hogy nah, vajon mit ad vissza ebből az emlékből?
Szinte hihetetlen, de Provence-be repített.
A Terre de Lumiere elsőre aromás és zamatos, majd hirtelen beleolvad a levendulába és mézbe, végül pedig egy érzéki pézsma illatban állapodik meg. A frissítően aromás fejjegyek (bergamot, ambrette mag, rózsaszín bors) egy provence-i séta érzéseit idézik. Ahogy a könnyű szellő frissességét a nap lágy simogatása követi a bőrön, az ínyenc illatok is úgy bontakoznak ki egy utolsó felemelő pillanatban, mielőtt a szürkület átveszi a világosság helyét.
Ebben az addiktív illatban Provence kontrasztját örökítettük meg egy különleges paradoxonban: az aromás fejjegyek találkozása az ínyenc szívjegyekkel, mellyel megszületett a L’OCCITANE első gourmand-aromás illata.

Fejjegyek

Bergamot
Ambrette mag
Rózsaszín bors

Szívjegyek

Levendula
Méz

Alapjegyek

Akácvirág
Keserű mandula kivonat
Tonkabab
Fehér pézsma