Szexi, nagyon szexi és nagyon kell!

Annyira, de annyira örülök annak, hogy ilyen menő az egyberészes fürdőruha. Imádom és azt is, hogy egyre több cég készít ilyen darabokat. Most a Calzedonia egyberészeseit hoztam el nektek.

Bár én közel és távol sem vagyok olyan vékony, mint a modellek a fotón, de ez cseppet sem érdekel, hiszen ezek a szuper egyberészes darabok azon kívül, hogy nagyon szexisek, még a pocakot is jól fedik. Biztos, hogy beszerzek majd magamnak belőlük egy-két darabot és lehet meg is osztom veletek, hogy milyen egy 42-es méretű nőn – azaz rajtam – egy ilyen vagány és dögös darab. 

A VILÁG KÖRÜL
Hangsúlyt kapnak a messzi vidékek részletei és színei: Afrikáé, Mexikóé és Japáné. Színpompás és díszített stílus, olyan elbűvölő részletekkel, mint a gyöngy, a rátétek és kövek – ezen a nyáron nem kell nyaralni mennünk ahhoz, hogy az új szépségeket lássunk, elég ajtót nyitnunk a Calzedonia-ra.

KALEIDOSZÓPIKUS TRÓPUSOK
Maxi virágok, hihetetlen színekben, trópusi gyümölcsök és fluoreszkáló növények árasztják el a fürdőruhákat – egész világok születnek, amelyekben lüktet az élet, a természetes vagányság kel életre a vibráló árnyalatokban. Bikinik minden típusban, flitterekkel és hímzéssel díszítve.

COPACABANA
A Calzedonia tiszteleg Rio de Janeiro előtt – retró stílusban értelmezi újra a virágmotívumokat, új jelentést ad a könnyed elaganciájú érzékiségnek, mindezt színes és mintás vintage stílusú bikinik formájában.  

RIVIÉRA
Az olasz Riviérától ihletve megidézi az 1960-as évek La Dolce Vita szellemét is: a kávézókkal szegélyezett strandok és az utcai lovaskocsik világát. Nyomatok és jacquard szövésű anyagok piros, fehér és ikonikus kék árnyalatban, amelyek még csábítóbbá teszik az egyes darabokat.

CSILLOGÓ HULLÁMOK
Az arany, bronz, réz és vörösötvözet árnyalatú a paletta a csillogó eleganciát idézi fel a fürdőruhákon.