Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget!


Íme 5 tipp Cango&Rinalditól arra, hogyan válasszunk napszemüveget:

– Legyünk tisztában a szemüveg fő funkciójával! Nem mindegy, hogy mindennapi viselethez vagy csak kiemelt alkalmakhoz keresünk kiegészítőt. Míg a hétköznapi használatra érdemes szolidabb terméket választani, különlegesebb eseményekhez bátran viselhetünk feltűnőbb, színes és strasszos szemüvegeket.

– Passzoljon az egyéniséghez és a ruhatárhoz! A fekete szín általában jó választás, mert szinte mindenhez illik, de ha a ruhatárunkban sok letisztult darab található, akkor érdemes feltűnőbb színt és formavilágot is kipróbálni.

– Legyen időtálló! A folyamatosan változó divatvilágban érdemes olyan szemüveget választani, amibe első látásra beleszeretünk, de a következő szezonokban is bátran viselhetjük.

– Minőségi terméket válasszunk! Csábító lehet egy feltűnő, de olcsó szemüveg, viszont szemünk védelme érdekében kiemelt jelentőségű, hogy csak olyan darabot keressünk, ami megfelelő UV és poláris szűrővel rendelkezik.

– Legyen kényelmes! A divatmárka alapítója szerint a legfontosabb lépés a napszemüveg kiválasztásakor, hogy a modell kényelmes legyen, ezért mindenképpen érdemes vásárlás előtt felpróbálni az áhított darabot.

+1. A szemüveg nem hajráf!
Csángó Tamás (Cango&Rinaldi) tapasztalata szerint nagyon sok hölgy használja hajráfként a napszemüvegét, de annak érdekében, hogy a választott darab valóban éveken át elkísérje viselőjét, ezt érdemes mellőzni, és ha nincs szükség a szemüvegre, akkor inkább tokban tároljuk.