Végérvényes “nagy kékség” szerelem – út a kék pilláimhoz!Sosem szerettem a kék színt. Sem ruhában, sem cipőben, sem táskában, akkor sem, ha mindenki mondta – és persze magam is tudtam -, hogy jól áll nekem.  Akkor mégis hogyan jött a kék-pilla imádatom és egyáltalán a kék feltűnése?

Nem és nem viseltem semmit sem, ami kék, a farmeremen kívül – eddig. Aztán egyszercsak – de tényleg így volt! – kipróbáltam az IsaDora kék szempillaspirálját.

Fogalmam sincs, hogy miért döntöttem úgy, hogy kipróbálom, pláne úgy, hogy anno már a nővéremnek is volt egy tengerszínű spirállja és hát igencsak távolinak éreztem magamtól a színes szempillákat. Szóval fogalmam sincs, hogy miért próbáltam ki, de amint kipróbáltam… amint kipróbáltam, mintha csoda történt volna.
A szemem – bármennyire is fáradt volt és voltam – ragyogott, éber volt és kacér, különleges, cseppet sem sok és cseppet sem “túl ’80-as évek”, hanem olyan nagyon nőies, különleges és szón szerint szemetgyönyörködtető.

Persze ezt én látom így, de  valószínűleg így is lehet, hiszen ha ezt a spirált használom, aznap legalább 2-3-4 ember megdicséri, hogy: de jól áll neked ez a kék szín a pilládon!

És így is érzem, sőt most, hogy épp írom ezt a néhány sort is a kedvenc spirálomat viselem. Mert nekem már ez a kedvencem, az igazi nyár nagy kékségem.
No és ha szeretnéd még azúrosabbá tenni az összképet, semmiképp sem felejtsd el a kék szemkontúrceruzákat sem, amit akár egy korall színű rúzzsal is megfűszerezhetsz!