Szerezd be pár perc alatt kedvenc kánikulaszettedet!

Ezekben az észvesztően meleg napokban legszívesebben semmit sem viselnénk, vagy legfeljebb egy nagyon könnyű kisruhát. Azonban nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő darabokat…

Sokszor időnk sincs az üzleteket járni, keresni a hőn áhított ruhát, cipőt, táskát. Pontosan ilyen helyzetekre jön jól, hogy tudunk webshopból is rendelni, amihez még csak a lakásunkból vagy irodánkból sem kell kilépni.

Most két olyan szettet mutatok nektek, amelyek igazi kánikula-outfitek és könnyedén hozzájuthatunk csupán néhány kattintás árán. Sőt, ha rákattintottok a www.answear.hu oldalra, igazi kincsesbánya kapuja nyílik meg előttetek, ahonnan kedvetekre válogtahattok!

Igazi strandszett a könnyű tunika vagy épp hosszabb változatban ruha szalmakalappal, lenvászon táskával, könnyű szandállal. A nyár örök slágere, a kék tengerparti hangulatot áraszt, így ha még nem is tudunk eljutni a hűsítő habokhoz, egy ilyen szettben könnyen úgy érezhetjük – ott vagyunk.

Nyáron sem mindenki szereti a világos színeket, de nem is kell lemondanunk a feketéről, hiszen a fekete mindig elegáns, nőies és finom megjelenést kölcsönöz viselőjének. Szalmakalappal kombinálva pedig finomíthatunk, lágyíthatunk az összképen, de ha a tűsarkút lecseréljük lapos talpő cipőre, igazi szexi, de vagány szettet kapunk.

EXTRA TIPP TŐLEM:
– Ha nehéz kiválasztani a megfelelő darabot,
– ha nem mindegy mire költöd a pénzed és nem akarsz össze-vissza vásárolgatni
– ha szeretnéd tudni, hogy milyen színek és fazonok előnyösek NEKED, azaz tudatosan vásárolnál,
AKKOR: keress engem, bárhol is élsz a világban, hiszen ONLINE stílustanácsadásommal nagyon sokat tudok segíteni neked abban, hogy jól és jót vásárolj magadnak! 🙂

Nézd, itt a szolgáltatásom leírása, kattints IDE érte!