PlusSize Stúdiók – ahol a telt nők kivirulnak!

Aki 42-es méret fölötti ruhákat hord, nagyon jól tudja, hogy bizony nem könnyű megtalálni az ideális darabokat, ami csinos is, kényelmes is és tökéletesen áll. Olykor igazi kihívással néznek szembe a plus size hölgyek.

Míg a vékonyabb nők könnyen csemegézhetnek a több száz üzlet kínálata közül, addig a teltebbeknek már igazi feladat megtalálni az álomdarabot vagy darabokat.

Éppen ezért hoztam létre a PlusSize Stílusakadémiát, amely öt alkalomból, öt Stúdióból áll. A komplett Stílusakadémián is részt lehet venni, de akit csak egy-két-három Stúdió érdekel, külön-külön is becsatlakozhat.
Július 1-jén, szombaton volt az első nyári alkalom, a PlusSize StílusStúdió, ahol a hölgyek megtudhatták, hogy milyen fazonok előnyösek különböző alkatoknak – azaz NEKIK, mit, mivel kombináljanak, melyek azok az alapdarabok, amelyeket érdemes beszerezni. Még szép, hogy volt önbizalom-növelő feladat és program is, a StílusStúdió koronája pedig a közös fagyizás, no és a ruhapróba.

Megnéztük, hogy kinek, mi az előnyös, hogyan viseljék az egyes ruhákat, felsőket.
A Stúdión résztvevők kiváltsága többek között az is, hogy megtudják melyik üzletbe érdemes menni vásárolni, hol találhatnak maguknak megfelelő darabokat.

Ha mégis szívesen elindulnál egyedül plus size ruhákat keresni, szeptemberig a Marks&Spencerben még megtalálhatod az ideális darabokat (ősszel sajnos bezár), több Hádában vagy más turikban is fellelhetőek nagyobb méretű ruhák, a H&M-ben is ráakadhatunk egy-két jó darabra, a C&A is minden évszakban törődik a teltebb hölgyekkel, ahogy a Vögele és az X-Class is.

Abban az esetben pedig, ha szeretnéd tudni, hogy mi az előnyös neked, szeretnél részese lenni egy szuper plus size közösségnek, július 22-én szombaton lesz a következő alkalom, a PlusSize SzínStúdió, ahol a sok-sok stílustipp mellett természetesen ruhapróbára is megyünk.
Itt találsz bővebb részleteket: PlusSize Stílusakadémia és PlusSize Stúdiók

Illetve kövesd a PlusSize Stílusakadémia facebook-oldalát is, ahol mindig naprakész infókat kaphatsz a programokról!