Távol-keleti varázslat, relax egy helyen – Magyarországon!

Gondolom veletek is előfordul, hogy amikor arra gondoltok: nyaralás, pláne relaxálós pihenés, egy tengerparti ország vagy épp a Balaton jut eszetekbe. Most bemutatok egy olyan kis települést, ami ugyanezt megadja nektek, sőt!

Még sosem jártam korábban Bükfürdőn, de amit tudok, hogy visszamegyek – az biztos! Az alig néhány ezres kisváros olyan, mint egy aprócska ékszerdoboz. Bár mérete kicsi, igencsak tartalmas programokkal és lehetőségekkel kecsegtet.
A Hotel Caramellben szálltunk meg blogger-kolléganőimmel, amely egy igazi Távol-keleti hangulatú, holisztikus szálloda. Már a karamell-színű falak, a kihelyezett Buddha-szobrok és zen hatást nyújtó kövek is azonnal éreztették velem: itt pihenni kell!

fotó: Juhász Tibor

fotó: Juhász Tibor

fotó: Juhász Tibor

/A facebook-oldalamra már akkor, ott kitettem egy live videót, amit már láthattatok, de ha nem, érdemes végigjárni velem a szállodát a videó megtekintésével/

A szállodában szaunázási, fürdőzési lehetőségei mellett szuper pihenési pontok állank rendelkezésre kanapékkal, függőfotelekkel.

Persze nem mehetek el szó nélkül a gyógyfürdő mellett sem, ahova akkor is érdemes bemenni, ha fáj a hátunk vagy a térdünk, de akkor is, ha csak napozni és strandolni akarunk nyáron vagy épp lazulni a sóbarlangban.
A golfozást is kipróbálhattuk a gyönyörű golfpályán, a Greenfield hotelben és mindezek között előtt és után pedig helyi finomságokat ettünk vagy épp a termelői piacon barangoltunk.

Mindenkinek szívből ajánlom Bükfürdőt, hiszen határon belül is lehet pihenni, akár aktívan, akár nyugalomban!

fotó: Kozma Rita

fotó: Kozma Rita

fotó: Juhász Tibor

fotó: Juhász Tibor

fotó: Juhász Tibor