45 fölött stílusosan? Miért ne!

Véget értek azok az évek, amikor egy nőnek 30 éves kora körül rövidre “illett” vágatnia a haját, vagy ha gyereket szült, szült, szintén illő volt a rövid frizura választása. Szóval csak azért és csakis azért kellett magán változtatnia, mert már nem a korához illő.

Éppen így 40-45 fölött egyre sötétebb színű ruhákba bújtak a nők, csak a színésznők és más hírességek kiváltsága volt a fehér nadrág vagy épp a púderszínű blúzok, blézerek.
Szerencsére ennek már vége, ma már mindent lehet, csak akarni kell. Ami persze nem jelenti azt, hogy egy 45-50 fölötti nőnek mindenáron húszévessé kell magát alakítani, hiszen bármennyire is csinos és fiatalos, nem 20 éves.
Éppen ezért nézünk furcsán azokra a hölgyekre, akik ragaszkodnak a feneket épphogy csak takaró szoknyákhoz, a túl mély dekoltázsokhoz, a feltűnő sminkhez vagy mindehhez egyszerre, egy szetten belül.

 

A Kozma Rita styling 45+ oldalamat nem másért hoztam létre, minthogy megmutassam, 45-50-60-70 felett is lehet egy nő stílusos, vonzó, nőies, izgalmas, egyéniség. Egy 45+-os nő is lehet fiatalos, huncut, kacér jelenség vagy éppen elegáns nő. Hogy nem kell lemondani a stílusról, igenis érdemes odafigyelni a szépségápolásra, a lélekápolásra, külső-belső harmóniára.

Fogadjátok szeretettel 45+-os hölgyek és 45 alatti hölgyek is, hogy lássátok, milyen csodás korszak vár rátok és a nő örök!