Így öltözködj és így sminkelj a fesztiválokra!

 

A fesztiválok nagyrésze már mögöttünk van, de még az augusztus is tartogat szuper programokat, mint például a holnap induló Szigetet. De mit viseljünk akkor, ha egyik-másik napon inkább hűvösebb lesz?

Egyáltalán mit viseljünk akkor, ha egy napon belül “változnak az évszakok”?
Márpedig ahogy most látom, lehetnek akár 30+-ok is, de meglehet, hogy alig 21 fokban dagonyázunk majd a sárban.

Mi az, amit mindenképpen vigyünk magunkkal?

(Mielőtt buzgón átfésüljük a gardróbot a tökéletes darabok után kutatva, nézzük meg, milyen idő várható. Mert ha sehol, senki nem írja, nem mondja az esőt, akkor nem kell beszerezni gumicsizmát. Például.)

– Olyan cipőt, amit nem sajnálsz. Ez mit jelent? Pont azt, amit írtam. Nem sajnálod, ha koszos lesz, rátaposnak, felválik az orra, kiszakad. Nincs ilyened? Szerezz be egy erre az alkalomra való egyszerű darabot, ami a fesztiválokra tökéletes.

– Bármennyire meleg van, ha a nap végén szeretnéd egészben viszontlátni a lábadat, semmiképp se menj szandálban, saruban, papucsban.

– Esőkabátot, ha szeles, borongós időt jósolnak. Hiszen jobb védeni magad, mint bőrig ázni, pláne ha még a levegő is lehűl.

– Plusz egy kardigánt, dzsekit, vagy egy olyan felkapható, meleget adó ruhadarabot, amely este 10-11 körül már a legjobb barátod lesz. Addig mit kezdj vele? Tekerd a derekadra, most ne azt nézd, hogy ez a trükk szélesít vagy sem.

www.answear.hu

– A topod lehet bármilyen, amilyet csak szeretnél, rövid vagy hosszú ujjú, de ha lehet, ne pánt nélküli legyen (nem a legpraktikusabb választás, bárki lehúzhatja rólad vagy táncnál lecsúszhat…)

– Ami feldobhatja a szettedet, az nem más, mint a kiegészítők: lehetnek nyakláncok, karkötők, kendő, kalap…

– Ami igazán fesztiválossá teszi az összképet: egy jó smink, egy izgalmas frizura, ami lehet fonás, tollak beletűzve, gyöngyökkel díszítve, határ nincs!

Színjátszó árnyalatok, fényvisszaverő gyöngyökkel ebben a csodálatos IsaDora palettában, 5 szivárványosan fénylő highlighterrel. Minden bőrtípusra.

IsaDora Face Glow

 


Szivárványos jó kedved van, hogy végre pihenhetsz egy kicsit és táncolhatsz egy jót kedvenc zenekarod vagy énekesed koncertjén? Ez a szikrázó körömlakk biztos nagy kedvenc lesz ezekben a napokban is!
Douglas

 

Arra ügyelj, hogy bármennyire is tökéletes a fesztiválos szetted, a változó időjárás miatt a legfontosabb, hogy legyen nálad meleg felső, a lábadon zárt cipő, esőkabát (amennyiben szükséges) és vízhatlan táska!