Tökéletes ruha – plus size módra

Kinek a munkája miatt, kinek különleges alkalmakra, de minden nőnek szüksége van egy csinos, elegánsabb, az alkatához és a személyiségéhez illő egészruhára.

Természetesen ma már a plus size hölgyek is válogathatnak szebbnél szebb ruhák közül, bár tény, hogy sokszor csak online rendelés útján juthatnak hozzá kedvencükhöz – üzeletek híján.
Most olyan ruhákat ajánlok nektek, amelyek közül bátran válogathattok magatoknak akkor is, ha huszonévesek vagytok és akkor is, ha elmúltatok 40-50 évesek.
Hiszen rendkívül fontos, hogy egy nő nemcsak fiatal korában nő, hanem akkor is, ha már érettebb, elegánsabb éveiben van.

asos_1

Asos

zaana

Zaana

Ezen kívül persze az sem mellékes, hogy kinek milyen stílusa van: hiszen valaki a romantikus, virágos megjelenést preferálja, valaki a hercegnős babakéket vagy rózsaszínt, míg sokan a klasszikus elegánsat sötétebb színekben, de nem feledkezhetünk meg a fiatalok szexisebb, szűkebb ruhákat kedvelőkről sem.

Nagyon fontos, hogy a molett nők tartsák szem előtt alkati sajátosságaikat, de ami szintén nem mellékes: csakis olyan ruhát válasszunk, amelyben jólérezzük magunkat, és illik hozzánk.

hmprod (13)

H&M

asos_0

Asos