Csábítsd el szexi illatokkal, vérvörös színekkel!

A finom, mámorító illatok, a színek mind-mind jó hatással vannak az érzékekre, amelyeknek a férfiak sem tudnak ellenállni. Pláne, ha a szeretett nőn érzik, látják mindezt.

Bár ajánlatom nem csupán Valentin-napra szól, de természetesen ezen a napon is bevethető. Hiszen akár szeretjük a szerelmesek ünnepét, akár nem, a csábítást bizony ezen a napon se mellőzzük.

gift_heroes_valentines_love_and_kisses

Lush Valentin-napi termékek

Lace Love kézkrém_szappan

Oriflame Love Lace kézkrém és szappan

A mámorító vagy éppen dögös illatokat, a vonzó színeket, sminkeket a szépségmárkák hozták el nekünk, amelyek közül bár nem könnyű választani, de mindenképpen érdemes.

Akár egy lazító, forró fürdőre vágyunk egy varázslatos illatú habfürdővel, szappannal vagy fürdőgolyóval, vagy éppen egy csepp parfümmel kápráztatnánk el párunkat, mindegyik befutó lehet a másik nemnél.
Sőt, az ajándékötletekről sem feledkeztünk meg, hiszen még most sem késő beszerezni egy olyan terméket, amelynek szerelmünk örülni fog.

Giordani Gold Man EdT_Giordani Gold Original EdP2

Oriflame Giordani Gold Man

A régi, legendás, karizmatikus, karakteres férfiillat új, csodálatosan megformált, kifinomultságot és eleganciát sugárzó üvegben. Az illatot meghatározza és ellenállhatatlanná teszi a bergamott vibráló illata, a fekete bors fűszeres aromája és az ikonikus vetiver fás illata.

RESTONAWLET030

Replay Stone

A bergamot, narancs és mandarin friss citrusos keverékével nyit a Replay illata, amit a indiai davana finom gyümölcsös jegyei édesítenek meg. A szív illatban érezhetővé válik az orchidea, amit a mandulafa virág finom jegyei lengenek körül. A szantálfa és kasmírfa az ámbrás, vaníliás, púderes és pézsmás jegyekkel keverve egy olyan csavart ad, ami hosszan elnyújtja az alap-illatot.

Szenvedélyes vörös

Természetesen nem feledkezhetünk meg a szerelem színéről, a vörösről sem. A vörös a szenvedélyt, a szexualitást, az életerőt is szimbolizálja, ami mind jó hatással van ránk illetve kapcsolatunkra. Sok nő és szerencsére még több féri is imádja ezt az intenzív színt, amit az ajkunkon és a körmeinken is viselhetünk.

Couleur_Vegetale_koromlakk-1

Yves Rocher Couleur Vegetale körömlakk

Picture 4947

Revlon rúzs – kizárólag a Müllerben kapható