Szexi és tündöklő – metálos csillogás a fehérneműdön is!

A Women’secret már elkezdte a készülődést az év legragyogóbb hónapjára! Idén karácsonykor és szilveszterkor nem kérdés, miben tündöklünk: a márka legújabb, limitált kiadású karácsonyi kollekciója egyszerre testesíti meg az érzékiséget, az eleganciát és a kifinomultságot, kombinálva a megszokott kényelemmel.

A Women’secret minden évben káprázatos karácsonyi kollekcióval gyönyörködtet: idén a lurexet és a metálos, fényes anyagokat helyezi a középpontba. A letisztult formákat a tüll, csipke és rózsaarany részletek teszik ellenállhatatlanná. A formavilágában egyaránt megtalálhatóak a csábító és egyben elegáns elemek a mélyen dekoltált, nyakpántos felsőkön és sejtelmesen áttetsző bodykon. A szilveszteri partira tökéletes választás felsőként, társítva egy hozzá illő csipkés push-up melltartóval.

 

A kollekció további kiemelt darabjai a szexi hálóruhák és a klasszikus, rövid pizsamák. A szatén alapot még kifinomultabbá teszik az arany szabással és a csipkével kombinált részletekkel, így egyszerre nőies és kényelmes ruhákban bújhatunk a paplanok közé a hideg hónapokban. A márka védjegyeként ismert kényelemnek és a minden alkathoz illeszkedő szabásmintáknak köszönhetően könnyedén megtaláljuk kedvencünket.

image006-1

A szettek elegáns és szexi vonalai kiemelik viselőjük karakterét; ez a Women’secret legújabb, téli kampányának az üzenete, amit Elsa Pataky képvisel immár harmadik éve. A magyar származású színésznő-modell azt hangsúlyozta, hogy a nőiesség kulcsa bennünk rejlik: „Élettapasztalatunk gyarapodásával önbizalmunk is egyre növekszik; amint megtalálod a benned rejlő nőt, rálelsz a hozzád leginkább illő fehérneműre is”

A Women’secret téli kollekciója hamarosan elérhető az üzletekben.

   ws_limitededition_02_600x900 ws_limitededition_05b_600x900 ws_limitededition_06_600x900