Ékszerezd fel magad Pránával és karmával!

Ki ne szeretné a gyönyörű ékszereket? És ha még ezek az ékszerek olyan szimbolikus tartalommal bírnak, amelyek szívünkhöz közel állnak? A Thomas Sabo őszi/téli kollekciója biztos, hogy rengeteg nőnek megérinti a szívét. Az enyémet sikerült.

A Prana és Karma Beads kollekciók egészen új szintre emelik a Thomas Sabo nemzetközi ékszer- és óramárka ikonikus formanyelvét. A gazdagon díszített elefánt medál, ragyogó berakásaival káprázatba ejti a viselőjét.

A Thomas Sabo kreatív igazgatója, Susanne Kölbli szerint: “Leginkább az emberek és az érzelmeik inspirálnak. Különösen érdekelnek a távol-keleti kultúrák, melyek spiritualitása és életöröme az új Prana és Karma Beads kollekciókban is visszatükröződnek. Az így kapott szimbolikus és figurális mintákat páratlan alapanyagok felhasználásával alkották meg gondos figyelemmel a részletekre.”

thomas-sabo_sterling-silver_aw16_campaign-1

A Prana szó hindiül életenergiát jelent és egyben e lenyűgözően kidolgozott ékszerkollekcióhoz kölcsönzi nevét: akár egy hűséges társ, az elefánt erőt, védelmet és bölcsességet szimbolizál. Körülbelül 380 egyedülálló féldrágakőből, fehér, vörös és lila cirkónium, vörös és narancssárga mesterséges korund felhasználásával készült ez a pazar ékszer, 925 Sterling ezüst 18 karátos rozéarany futtatással. Az 5,5 cm-es medál titokzatos, mélyfekete ónixból készült szemei
vonzzák a tekintetet.

thomas-sabo_sterling-silver_aw16_tr2105-641-11 thomas-sabo_sterling-silver_karma-beads_aw2016_a1-4 thomas-sabo_sterling-silver_karma-beads_aw2016_k0216-051-14 thomas-sabo_sterling-silver_karma-beads_aw2016_k0218-641-25 thomas-sabo_watches_aw16_wa0257