Szerelem okozta bódulat a kifutón – imádtam!

A  Budapest Fashion Night-on jártam, amelynek meghívott tervezője egyúttal Nagy Noémi PRIESTON volt, aki  a2016. ősz-téli esküvői- és alkalmi ruha kollekciójával  mutatkozott be a Boscolo Hotel Róma termében.

Az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan ezúttal is hatalmas sikert mondhatott magáénak a több mint 10 éves múlttal rendelkező divatrendezvény-sorozat, amelyről most sem hiányozhatott a designer room, az elmaradhatatlan bemutatót követő fashion party és természetesen a hazai divatkultúrára fogékony, kellemes társaság.

Nagy Noémi PRIESTON márkájának Heroin kollekciója mutatkozott be a Róma terem falai közt, ahol a szerelem okozta bódulat, a lila köd ihlette alkalmi és esküvői ruhák ragadhatak magukkal a nézőközönséget.

_B3Q0634+web _B3Q0642+web _B3Q0702+web _B3Q0692+web

„A kollekció neve alapvetően a szerelemre utal – arról szól, hogy a szerelem is komoly függőséget okoz, akárcsak a drogok. Ráadásként a kollekció egyik fő színe a lila, amelyet a bódult szerelmi állapotban eluralkodó lila köd inspirált”

A tervezőnő ruháit a játékosság, könnyedség jellemzi és a kicsit „neveletlen hercegnős” szabásvonalak. A Priestont Nagy Noémi alapította. Első kollekcióját 2013 tavaszán mutatta be, azóta nem csak Magyarország, de a világ legjelentősebb kifutóin is megcsillantotta tehetségét. 2013 és 2014 őszén az MQ Vienna Fashion weeken, 2014 év végén Londonban, 2015 elején pedig a New York Fashion Weeken kapott lehetőséget.

Nagy Noémi ars poeticája: My body, my rules, a 2016-os kollekcióé pedig:

„Nőként hiszek abban, hogy senki más nem mondhatja meg nekünk, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben, csakis mi. Hiszek abban, hogy megfelelnünk elsősorban önmagunknak kell, a lényeg, hogy mi elégedettek legyünk magunkkal, hiszen bármilyen is a testünk, gyönyörűek vagyunk. Dobjuk hát sutba a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van! Ennek a gondolatnak a egyében született meg tavaly ősszel a My body, my rules szlogen, és reméljük, egy kicsit segíthetünk abban, hogy egyre többen érezzék magukat jól a bőrükben.”

_B3Q0757+web _B3Q0743+web _B3Q0672+web _B3Q0821+WEB