Festett, száraz hajra keresel csodaszert? Megtaláltam!

Ma már egyáltalán nem számít különlegességnek, ha egy nő festi a haját. A hajfestés azonban szárít, nem beszélve a hajszárító, hajvasaló használatáról. Azonban hiába ápolod balzsammal, pakolással, sajnos csak a hajszálak felszínét érinted vele. Azonban van egy termék, amely ennél jóval többet tud.

Egy olyan termékre volt szükségem, amely a festett, igénybevett hajamnak gyógyír lehet. Így jutottam el a StyleBar N5 szalonba. Magyarországon először a StyleBar N5 szalonban élvezheti hajad az OLAPLEX által nyújtott elképesztő előnyöket!

Mi is az az OLAPLEX?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

image1-2

A rituálé közben


Mire jó az OLAPLEX?

A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások (festés, szőkítés, egyenesítés) során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémiai behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük.  Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalod meg, hogy szárazabb, töredezettebb, durvább tapintású a hajad. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvaj őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

image5-1

Jobb oldalt Szoláth Norbert vezető fodrász, bal oldalt a szintén lelkes fodrász, Bence

A 4 alkalmas OLAPLEX-kúrát Szoláth Norbert vezető Olaplex fodrásznak köszönhettem, aki részletesen elmesélte a termék jótékony hatásait, amit már a második alkalommal tapasztaltam. A hajam selymesebb, egészségesebb lett, könnyebb és gyorsabb megszárítani, amióta a kezeléseken részt vettem.

image4-1

Olaplex -kezelés után a frizurám