Puha, csókos ajkak és gyönyörű színek fagyban is? Íme!

Télen, amikor a bőrünk fakóbb, amikor a ruháink színe is inkább fekete és szürke, élénkebb, telt színű rúzsok igencsak megdobhatják a megjelenésünket. Olyan darabokat gyűjtöttem össze nektek, amelyek szinte minden szetthez passzolnak.

Hiszen ma már egy megjelenésére odafigyelő nő nem választja ketté az öltözékét és a sminkjét és nem véletlenül szeretjük annyira télen a vöröses, bronzos, fáradtrózsaszín tónusokat, hiszen legalább ezek hoznak egy kis színt az összképbe.

Persze a fagyos kinti hideg és a benti, fűtött meleg hatására kicserepesedett ajkakról sem feledkezhetünk meg, így mielőtt a szánkra kennénk kedvenc rózsunkat, nem árt az alapos hidratálás, amit megelőzhet egy finom, ajakradír használata.

IMG_0787

 

Az IsaDora mattra száradó folyékony ajakrúzsa a telt, egységes szín mellett hosszantartóságot is biztosít számunka, így nyugodtan jöhet a csók a használata után.

 

 

IMG_0780

 

Szikrázó színek, Hollywood-i megjelenéssel – erre biztosan számíthatunk, ha a kezünkbe vesszük, majd kipróbáljuk L’Oreal Gold Obsession ajakrúzsait.

 

IMG_0783

 

Amennyiben a halványabb babrózsaszín árnyalatokat szereted, ez a krémes Catrice ajakrúzs nagy kedvenced lesz.

 

 

Az Oriflame bőrvédő balzsam puhává teszi és nyugtatja a száraz, érdes bőrfelületet. Ideális az ajak ápolására is. Organikus forrásból származó mézet, természetes méhviaszt és E-vitamint tartalmaz. Hidratáló, bőrpuhító hatása és kellemes mézillata van.

 

IMG_0785

 

Ez a finom szemű tengeri sóból, porcukorból és fair trade kakaóvajból készült Lush ajakradír lágyítja az ajkad és ínycsiklandó ízt hagy maga után. Egy kis mandula és mandarin édesíti az élményt, az ehető szívecskéket pedig csak neked tettük bele. Edd meg az egészet vagy oszd meg a szerelmeddel.

 

IMG_0786