Dobd fel téli szetted észbontó színű, puha kiegészítőkkel!

Még nem késő, még nem késő beszerezni egy melengető, pihepuha sálat, ami véd a meghűlés és fagyoskodás ellen.

Ahhoz, hogy egy sál, sőt az OVERknits extra vastag sálja valóban kellemes, lelket és testet melengető legyen, néhány igen fontos szempontnak meg kell felelnie.
Elsőként, hogy a sálak nem gyapjúból, hanem akril és akril keverék anyagból készüljenek, mert
így amellett, hogy könnyen kezelhetőek, a gyapjúra allergiás, érzékeny bőrűeknek és a vegánok számára is megoldást nyújthatnak. 

A másik fontos szempont, hogy egy sál nem is lehet más, mint egy kellemes kiegészítő, amellyel a szürke napokat, az egyhangú öltözködést egy pillanat alatt feldobhatjuk, megbolondíthatjuk. Ha igazán különleges téli kiegészítőt keresünk, akkor az extra vastag, kézzel kötött, limitált darabszámban készült Dévényi Ága által tervezett OVERknits sálak minden bizonnyal elnyerik a tetszésünket.

Természetesen a színek határoznak meg mindent: mesés smaragd, pompás azúr vagy épp harsány okker közül választhatunk. A finomabb lelkületűeknek meleg burgundi, kristályos fehér, vagy a szívet melengető szürkésbarna nyerheti el a tetszésüket. A kínálatban többféle szélességű körsálakat, kámzsákat, sálat és sapkákat találhatunk.

OVERknits8 OVERknits5