Plus size vagy? Így lehetsz dögös a strandon!

A fürdőruhaszezon közeledtével akkor is kétségbeesik az ember lánya, ha 20 éves és akkor is, ha 45. Épp így, akkor is, ha alacsony, ha magas, vagy bármilyen is, hiszen mindenhol azt olvassuk, hogy: Neked már bikinitested van? Minden test bikini test, így ha 42-estől kezdődik a méreted – azaz plus size -, akkor is.

jennie-runk-hm-photos-2014-3

H&M

L-es méret fölött is lehetsz vadászbombázó a strandon vagy a tengerparton, senkinek se hidd el az ellenkezőjét. Most, hogy már a nyakunkon a június, azaz a nyár, gondolom te is elkezdtél azon töprengeni, hogy milyen darabokban éreznéd jól magad a habokban, vagy ne adj Isten, találsz-e olyan darabot, ami tökéletesen mutat rajtad. Jelentem: van.

ff1

F&F

Hidd el, ha a súlyod 80 kg fölött kezdődik, akkor is lehetsz nagyon csinos és szexi egy fürdőruciban, persze én mindig azt mondom a plus size lányoknak, hogy bár fogadják el és szeressék magukat, ne feledkezzenek meg az egészséges táplálkozásról és az edzésről sem. Nem kell vékonynak lenni, de egy olyan külső, amely karban van tartva, mindig vonzóbb, mint egy elhanyagolt.

hmprod

H&M

evans2

Evans

A legfontosabb, hogy bátran csobbanj a tengerben vagy a medencében, hiszen a nyár és a napsugár mindenkinek jár! Ha pedig úgy érzed, egyedül nehezen találod meg a számodra ideális bikinit vagy fürdőruhát, personal shopping alkalmával stílustanácsadással egybekötve segítek neked, hogy tiéd lehesen az a fürdőruha vagy nyári ruha, ruhák, amelyben önfeledten élvezheted a nyarat.

hmprod1

H&M

ff

F&F