Olajos mécsesmasszázs? Bizarrnak tűnik, de csodás!

mécsesmasszázs 2

Elegáns, zavartalan környezet, exkluzív arc- és testkezelések luxus anyagokkal, magasan kvalifikált szakemberek – ezekre számíthatunk, ha egy jó szállodába térünk be szépülni – nekem mindez megvalósult.

A Danubius Health Spa Resort szállodáiban több újdonsággal is várják a szépülni vágyókat. Nem érdemes kihagyni a Danubius Magic mécsesmasszázs arcra kifejlesztett változatát, amelyet volt szerncsém megtapasztalni. Fantasztikus, nyugtató, relaxáló érzés volt, bármikor kipróbálnám újra, ha pihenésre, nyugalomra vágyom. Sőt, a bőröm is bársonyosabb lett a különleges olajtól, pedig előtte még aggódtam, hogy vajon megfelel-e érzékeny bőrömnek, de semmi problélma sem történt, nem pirosodtam ki az olajtól.
A Danubius Magic sorozat kifejezetten az arc kényeztetésére kialakított masszázsa, melyet a kellemesen meleg és hatóanyagokban gazdag, illatos arcápoló olajak tesznek harmonikussá és látványosan eredményessé.  Különlegessége a masszázshoz felhasznált aranyport és argánolajat vagy pezsgőt és epret tartalmazó olaj aromacsészében, amely a meggyújtást követően, a szemünk láttára változik folyékony arannyá vagy illatos „pezsgővé”.

Bővebb információ: www.danubiushotels.hu