Így óvd a bőröd a hideg levegőtől!

Megérkezett a tél, faggyal, jéggel, ami nincs épp jó hatással a bőrünkre. Védjük, óvjuk és kenjük – az utóbbihoz tippeket is adok.

Testünket, arcunkat is érdemes felkészíteni a mínuszokra, hiszen ha hosszabb időt – de akár csak 10-15 percet – a szabadban töltünk, az sokat árthat a bőrünknek. Éppen ezért kézkrémet, testápolót, testvajat és univerzális (ajakra, száraz könyökre, sarokra is használható) krémet is ajánlok nektek.

A H&M nyugtató, hidratáló kézkrémje Aloe verával, sárgabarackolajjal és sheavajjal teszi puhává a kezeket.

hmprod_kezkrem

H&M

Az Yves Rocher testápolója rendkívül gazdag, krémes összetételének köszönhetően hatékonyan regenerálja a nagyon száraz, repedezett bőrt.

taplalo_balzsam_nagyon_szaraz_borre_10619

Yves Rocher

Az Oriflame (univerzális) bőrvédő balzsam puhává teszi és nyugtatja a száraz, érdes bőrfelületet. Ideális az ajak ápolására is. Organikus forrásból származó mézet, természetes méhviaszt és E-vitamint tartalmaz. Hidratáló, bőrpuhító hatása és kellemes mézillata van.

32537

Oriflame

A gazdag és bőkezűen összeállított Lush krém nemcsak abban segít, hogy bőröd a lehető legjobban nézzen ki, hanem erősíti a kis, helyi szervezeteket is, melyek nemes célokért dolgoznak, s amelyekkel együttműködnek. Minden bevétel közvetlenül hozzájuk kerül! A Lush minden eladott Charity Pot termék esetében az adó befizetése után megmaradó bevétel 100%-át kis, helyi szervezeteknek adományozza, amelyek arra használhatják a segítséget, hogy folytassák nagyszerű tevékenységüket.

CharityPotSelfPreservedNaked-375x375

Lush Charity Pot testápoló