Nemcsak menyasszonyoknak – álomszép hófehér fehérneműk Neked!

Az Intimissimi mindig is élen járt a kifinomult, letisztult szépségű esküvői fehérneműk megalkotásában – 2017-es Esküvői Kollekciója is erről a különleges érzékenységről tanúskodik.

Akár a nagy napra keresünk csodaszép fehérneműt, akár szeretjük az érzéki, mégis ártatlanságot sugalló hófehér darabokat, az Intimissimi kollekciójában biztos, hogy találunk hozzánk illő szépséget.

Aha menyasszonyok vagyunk, akkor szinte kötelező megtekinteni a márka álomszerű darabjait, amelyek az eleganciát és a valódi nőiességet a praktikummal egyesítik.
A levehető pánttal rendelkező balkonett melltartó sokféle esküvői ruhakivágáshoz képes idomulni – párnázottságának köszönhetően minden menyasszonynak ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz.
A finoman érzéki harisnyatartó, a varázslatos, selyemszalaggal díszített csipkebody és a légies szépségű, törtfehér selyemköntös segítségével minden nő számára valóra válhat az a romantikus fantáziakép, amelyről mindig is álmodott, amikor elképzelte a tökéletes nászéjszakát.

IMG_0631 IMG_0632 IMG_0633 IMG_0634 IMG_0635