Másold le a párizsi nő stílustrükkjeit – a lapostalpú cipő (1.rész)

Benned is úgy él a párizsi nő képe, mint ami egyenlő a sikkel, a laza eleganciával, a kifinomult stílussal? Sok nő érzi úgy, hogy szívesen viselné ezeket a szetteket, de megrekednek ott, hogy egy francia nő biztos csak és kizárólag Chanelt és Diort visel – pedig nem.

Pontosabban biztos van, aki ezeknek az ikonikus márkáknak a darabjaiba bújik, de nem mindenki, és nem csak francia luxusmárkákkal érhetjük el a párizsi sikket.

A sorozat első részében a lapostalpú cipő a főszereplő.

Sokan még mindig azt gondolják, hogy csakis tűsarkúban lehetünk nőiesek és stílusosak, pedig ez nem igaz. Ok, a magas sarkak nagyon szexisek és még karcsúsítanak is, de kevesen bírják nap mint nap viselni, hiszen felér egy kemény edzéssel egy ilyen cipellőben való állás vagy hosszabb séta.
A párizsi nők éppen ezért felfedezték a lapos talpú topánok sikkjét is, legyen szó akár balerinacipőről, maszkulin hatású félcipőről, bootshoes-ról vagy tornacipőről. Ügyesen és sokszínűen kombinálják ezeket a darabokat, olykor nem csupán laza szettel, hanem elegánssal is.

Az itt látható outfiteknél ne csak a cipőt nézzétek, hanem az összképet, hiszen az egyes szettek darabjai között is felfedezhetünk klasszikus francia sikkre utaló részleteket, mint például a blézer, a fehér blúz vagy a garbó.

IMG_0621

IMG_0622 IMG_0623
IMG_0625IMG_0626