Három farmertípus, amit imádni fogunk idén ősszel!

Legyen szó munkahelyi, sportos vagy bulizós viseletről, egy jó szabású farmerrel biztosan nem lőhetünk mellé. Ezek a változatos darabok nem csak rendkívül kényelmesek, de bármelyik szettünkhöz tökéltesen passzolnak.

Imádom a famereket, mert rendkívül sokoldalúan kombinálhatóak, attól függően, hogy milyen cipőt, táskát, felsőrészt választunk hozzá, lehetünk akár elegánsak, lazák, bohók, üzletiesek vagy éppen egyetemista diáklányok.

De a farmereken belül is többféle fazont megkülönböztetünk, amelyek szintén új utat adnak a képzelőerőnek, ha stylingról van szó, hiszen egészen más hatást kelt egy boyfriend nadrág, mint egy skinny fit és ugye a sor még itt sem áll meg, hiszen jön az újabb kérdés: de mivel viseljük egy-egy alkalomra?
A styling csupa játék és izgalom, így, ezzel a gondolatmenettel készüljünk az őszre, hiszen ha választhatnánk egy évszakot, amikor igencsak kreatívan kombinálhatjuk a szettünket, ugye, hogy az ősz lenne az?
Nekem mindenképp.

 

A legváltozatosabb: skinny fit

Szaggatott, fekete, szürke, mintás…
A skinny fit fazon valószínűleg megtalálható a legtöbbünk szekrényében, és ez nem is véletlen: rendkívül divatos, kiemeli az alakunkat és számtalan verziója létezik.
Éppen ezért idén ősszel rengeteg trendi elemmel színesedett, köztük hímzett virágokkal, felvarrókkal, flitterekkel és koptatott színátmenetekkel.

A dekoráció mellett számos új, vagány fazon közül válogathatunk: mi a vágott szárú farmerre szavazunk rojtos vagy steppelt szegélyekkel.

 

 

 

  Az örök klasszikus: Slim fit

A slim fit fazon a Springfield történetének egyik legnagyobb múltú modellje: ezekre a klasszikus darabokra gondolunk egyből, ha meghalljuk a “farmer” kifejezést.

A vékony, egyenes szabásának köszönhetően a fazon nem csak kényelmes, de remekül formálja az alakot.

Klasszikus stílusával egyszerre laza és letisztulj, így kombinálhatjuk bátran díszesebb felsőkkel vagy extrémebb kiegészítőkkel, például pink szőrmetáskával vagy magassarkúval.

 

 

 

A legkényelmesebb : Boyfriend jeans

 

A szűkített fazonok mellett kétségtelenül az idei egyik legdivatosabb farmertípus a “boyfriend”, ami a megszokott daraboknál kicsit tágabb – vintage hangulatú ruhákkal kombinálva egyszerre ultralaza és nőies!

Tökéletes választás lehet a laza és kényelmes péntekekhez, vagy ha egy kicsit fel akarjuk dobni a napunkat. Válasszunk izgalmas és trendi részletekkel kombinált darabokat: ilyenek a virágos hímzések, különböző farmerszín tónusok és hasított díszítések.

 

farmerek: Springfield