Ha a férfi öltöztet – első nap

Lépten-nyomon hallom és persze olvasom is, hogy a pasiknak más jön be, mint a nőknek és nem minden ruhadarab tetszik nekik, ami nekünk. Még szép, hogy nem hagyott nyugodni a történet, ezért utánajártam. Egy hétig csakis férfi öltöztetett.

Nekünk bejön a nagy etno fülbevaló, a buggyos nadrág vagy éppen a vastag deréköv? Vajon a férfiak is így vannak ezzel? De sorolhatnám azokat a ruhadarabokat, amelyekbe a nők beleszeretnek, mindenáron szeretnék beszerezni, a férfiak pedig nem értik: miért? Minek a több tízezres fehérnemű, ha nekik a párezresben is tetszünk. Tényleg kell az a dizájner ruha, amely hőn áhított vágyunk, de ők csak a szájukat húzzák, ha magunkra vesszük?

Természetesen nem csupán a férfiaknak öltözünk, de lássuk be, nekik is tetszeni szeretnénk.
Úgy döntöttem kipróbálom, milyen, ha egy férfi öltöztet. A saját ízlése szerint csakis olyan ruhákba és kiegészítőkbe, amelyben látni szeretne.

unnamed (1)

Teszt indul. A választás nem mindig egyszerű…

Kíváncsian vártam, hogy vajon mit vesz le az üzletek polcairól, és bár kérdezgetett, hogy ez jó lesz-e vagy az, mindenre csak annyit válaszoltam: te tudod.
Önálló lett és válogatni kezdett.
Persze követtem és vártam azokat a darabokat, amelyekről sokat olvasni a magazinokban, hogy a férfiak a szexiset a feltűnőt, a rövidet, a mély dekoltázsost szeretik. Az eredmény úgy hiszem, igazán stílusos.
Íme:

 

 

 

elsonap

A combokat megmutatjuk, de a mellek rejtve maradnak. Cipő és táska színe megegyezik.

 

elsonap1

Nyárias színek, szexi, de visszafogott összhatás


Temészetesen nem hagyhattam szó nélkül a választott szettet, így nyomban megkérdeztem az ideiglenes stílustanácsadómtól, A Férfitől, miért is erre esett a választás:

“Mert nyárias és kihangsúlyozza a szép combokat, nőies.”