Brazil fazonú bikinialsót kaphatsz ezen a hétvégén a Calzedoniától!

MOST VASÁRNAPIG AJÁNDÉK BIKINI ALSÓT KAPSZ A CALZEDONIÁTÓL VÁSÁRLÁSOD MELLÉ – ALKALMAZD VELE TE IS A TRENDI MIX&MATCH VARÁZSLATÁT!

A Calzedonia, a fürdőruha tervezés egyik első számú specialistája, idén is stílusos modellekkel, innovatív anyagokkal és trendteremtő fazonokkal ünnepli a nyarat. A márka stílusszótárában is alapfogalom a mix&match, így a 2016-os szezonban is számtalan, egymással szuper divatosan kombinálható, szemet gyönyörködtető darabot kínál, a trendi retrótól a színpompás trópusin át, a letisztult sportosig, minden hangulatban.

A Calzedonia ráadásul most vasárnapig, azaz június 12-ig különleges akcióval lepi meg azokat, akik hétvégi vásárlókörútra indulnak, vagy frissíteni akarják bikini készletüket és kedvelik a kreatív és trendi kombinációkat: minden 19.000 Ft fölötti vásárlás esetén egy, a promócióban szereplő, brazil fazonú bikinivel ajándékoz meg, amely a legjobb barátodként teheti változatosabbá és még stílusosabbá strandszettjeidet. Lehet ennél jobb pillanat a bikinivadászatra?

Mail Attachment-4 Mail Attachment-5