Olasz elegancia a vízen, olasz szépség a tégelyekben

Néhány hónappal ezelőtt megismerkedtem egy olasz széspégápolási brand-del, amely bevallom, belopta magát a szívembe – pláne, hogy imádok mindent ami olasz.
Mint vizuálisan érzékeny ember, termékeik gyönyörű csomagolásával elcsábítottak, de persze ez önmagában nem lenne elég, muszáj volt kipróbálnom, hogy tudjam: olyan vonzó belül is, mint kívül. Nem csalódtam.

A Vagheggi márkáról korábban már írtam nektek és még fogok is!
Az apropó, ami miatt most billenyűzet elé ületm nem más, minthogy a Vagheggi egy csodás kirándulásra vitt a Dunán, hogy elröpítsen az immár 5. alkalommal megrendezett Budapest Business Party-ra.

Na de kezdjük az elején.
Imádom a vizet, imádok hajókázni, de nem tagadom, erre ritkán van lehetőségem tenger nélkül. Pedig itt van nekünk a Duna, éppen ezért a Vagheggi úgy döntött, hogy az Európa hajón tartandó eseményre egy stílusos motorcsónakkal szállítja el a magyar beautyvilág (újságírók és bloggerek) szerencsés kiválasztottjait.

A faberakásos, elegáns vizijármű előbb komolyzenei, majd ütemes rockzenére szelte a hullámokat, az élmény fenomenális volt! Így érkeztünk meg az Európa hajóra, ahol a Vagheggi standjánál egy izgalmas és felettébb blogger-barát játékra invitáltak minket a szervezők: a termékekből állítsunk össze fotóbarát szetteket és örökítsük meg.
Kell ennél több a “fotózás-mániás” sajtósoknak? Ráadásul a Vagheggi-t könnyű fotózni, olyan szép a tálalás.

Megismerkedhettünk az olasz anyacég ügyvezető igazgatójával, Valeria Cavalcantéval, akinek arca és megjelenése a cégére és biztosíthat minket arról, ha a termékeit használjuk, szépek leszünk, maradunk.

 

02CN0381 02CN0379

02CN0734 02CN0894 02CN0902 02CN1068