Az ősz legtrendibb farmerei – musthave darabok a sztároktól

Mindenkinek van legalább egy farmere otthon, hiszen a farmer nadrág örök divat. Mégis, bizonyos időszakonként változnak a fazonok. Tudd meg, hogy most miben lehetsza legmenőbb!

Lehet kék, fekete, fehér vagy színes, koptatott, szaggatott, hasított vagy megtoldott, lényeg, hogy farmer legyen. Egyetértünk ugye? persze nem mindegy milyen, hiszen fontos, hogy jól álljon, hogy öltöztessen, hogy kényelmes legyen és ugye az sem árt, ha nem épp divatjamúlt. Nemcsak mi gondolkodunk így, hanem a befutott sztárok is, így őket is sűrűn láthatjuk különböző fazonú denimekben. Az idei szezon legtrendibb darabjai persze már a gardróbjukat díszíti, viszont jó hír, hogy míg az ő darabjaik ára a hazai minimálbér szintjén állnak, addig ezeket a típusokat már kedvezőbb áron is beszerezhetjük.

De mi is a befutó most?

Giselle Bündchen topmodell a firkás, festett, művésznadrágra esküszik, amelytől boho megjelenése lesz.

hbz-denim-gisele-sm

Emma Watson már nem a harry Potter édes kis hermionéja, hanem a legnagyobb divatházak üdvöskéje, aki bizony szívesen húz magára játlkos farmer overált.

hbz-denim-emma-watson-8209272-sm

Folton-folt textilminták… pontosabban farmer, farmer hátám. Igen-igen. újra trendi a foltos farmer. Ne dobd ki, ha elszakadt, varrd újra!
hbz-denim-fearne-cotton-sm

Még több menő farmerért kattints az RC News-nak írt cikkemre:

www.rcnews.hu/a-szezon-5-legmenobb-farmere-sztarokkal/