Vagheggi – mert az olasz stílusban megbízom szépség területén is!

A 1oo%-ban olasz  Vagheggi szépségmárkának pontosan olyan a megjelenése, amit egy olasz alkotástól várhatunk: stílusos, gusztusos, tekintetet vonzó. Vajon belül is olyan lenyűgöző, mint kívül?

A szintén olasz Boscolo Hotel Budapest spa részlegében ismerhettem meg ezt a márkát közelebbről, ami azonnal megtetszett. Lévén, imádom az olasz művészetet, az embereket, a nyelvet, a stílust, sőt még a nevem is olasz – és minden ismerősöm tudja, hogy olasz-mániás vagyok – pozitív előítélettel vártam a Vagheggi bemutatóját.

IMG_5618

A Vagheggi munkatársával, Kovács Marcellával

Megérintett. Az illatok, a hidratálókrémek elegáns, a napozókrémek buja megjelenése.
Persze az sem mindegy, hogy mit rejt a szelence, így miután igénybevehettem a Boscolo Spa szolgáltatásait, még ott, az öltözőben kipróbáltam a Vagheggi Lime C-vitaminos krémjét.
Ami azonnal megfogott benne: nem éreztem zsíros hatást miután bekrémeztem az arcomat, mégis sokkal lágyabb, hidratáltabbnak tűnő lett a bőröm.
Azóta ezt a terméket használom.

 

IMG_5620

Arcfrissítő, élénkítő, ránctalanító masszázstechnikát is tanultunk


Mit lehet tudni róla?

A Vagheggi az első olasz cégek egyike, mely alkalmazta a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, „egyedi” termékeket alkotva. A VAGHEGGI cég a termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz meghatározott koncentrációban, a növények kizárólag a legideálisabb időszakban és meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek.

Szeretnéd te is kipróbálni? Kattints IDE!

 

IMG_4958

Vagheggi termékek