Vagányan és merészen indítsuk a nyarat!

A Magenta ezúttal szakított a finom pasztellekkel, a romantikus púderszínekkel és virágmintákkal. Friss és bátor szemlélet szerint alkotta meg nyári kollekcióját.

A ruhatár, legnőiesebb, egybeszabott darabjai újító szellemben születtek, ugyanakkor ismét visszatért a klasszikus „kis fehér” is, ráadásul a kisszériás kollekciókat gyártó kedvencünk ezúttal is szigorúan ügyelt arra, hogy ruhái olyan látásmóddal készüljenek, mellyel maximálisan kifejezésre juthat a nőiesség.
A tervező, Dankó Ágnes az idei szezonban az ötletes szabászati megoldásokra, és az izgalmas szín-kontrasztokra fókuszált, melyek gyönyörűen érvényesülnek a tiszta szabásvonalak mellett. Az ötletes, legtöbb esetben aszimmetrikus szabászati megoldások szépen kirajzolódnak az egyszínű és csíkos mintázatú anyagokban. Találunk testre szorosan szabott, a test vonalát lágyan követő és bő fazonokat egyaránt. A ruhák egytől egyig nőiesek, de nem provokatívak, elsősorban a vállakra és a lábakra helyezik a hangsúlyt. Nincsenek mélyen dekoltált megoldások, egy-egy stratégiai ponton cselesen elhelyezett kivágást, vagy hálós betétet viszont annál inkább találunk. A geometria szinte vezérelve az új kollekciónak, ez ad egyfajta karaktert a ruháknak.

magenta 2016 summer_1 magenta 2016 summer_3 magenta 2016 summer_11 magenta 2016 summer_15 magenta 2016 summer_19 magenta 2016 summer_20

A mély indigókék a fehérrel, a kobaltkék a lime-al, a narancs a málnával lép idén „divatházaságba” Persze nem mondhatjuk ezt monogám kapcsolatnak, hiszen a kék a naranccsal, a narancs a zölddel is kiváló duót alkothat. A Magenta lehengerlő fazonjai arra is lehetőséget adnak, hogy optikailag trükközhessünk a kritikus zónákban. A csíkok játékos elhelyezése minden alkatnak megengedik, hogy bátran viselje őket!

Az új kollekció cseppet sem visszafogott színei felszabadítják a ruhatárunkat és olyan pozitív erőforrásokkal töltekezhetünk általuk, mint a szenvedély, optimizmus, életöröm, békesség és kreativitás!

magenta 2016 summer_17 magenta 2016 summer_3 magenta 2016 summer_2 magenta 2016 summer_1 magenta 2016 summer_10