Terhesen is stílusosan és csinosan? Igen!

Miért ne lehetne áldott állapotban is csinos, stílusos és akár dögös egy nő? A jó stílusérzékkel megáldott sztárok tudják ezt, így nekünk is érdemes példát vennünk róluk.

Amikor egy nő babát vár, nem csupán az étkezésére, vitaminokra kell odafigyelnie, hanem a megjelenésére is. No nem azért, mert ilyenkor kell a legtrendibbnek vagy épp a legszexisebbnek lennie, hanem mert változik a teste: nő a pocakja, a melle, itt-ott felcsúszik az a bizonyos néhány plusz kiló, átalakul az egész megjelenése. Persze nem kell kétségbeesni, hogy babavárás közben hatalmas bálnává terebélyesedünk, hiszen a megfelelő odafigyeléssel akár elkerülhető. Ami viszont mindenképpen használ, az a megfelelő, stílusos, személyisünkhöz illő öltözékek kiválasztása.

A sztárok is jól tudják ezt, ezért erre az időszakra is igyekeznek csinosan és összhangban öltözni. Olyan hírességek következnek, akik terhesség előtt és alatt is más-más személyiségek és ennek értelmében a stílusuk is különbözik, ezért a segítségükkel több féle fazon és szín közül választhatnak a kismamák.

Ha úgy érzed, te is szeretnél csinos, vonzó kismama lenni a saját és párod örömére, segítek Neked a Rád szabott kismama styling megtalálásában!

Blake Lively a boho style királynő

stílusjegyei: színes mintás ruhák, főképp natúr színekben, természetes anyagból. Poncsó, tunikák, magas szárú csizma, ami általában lovagló fazon.

 

Blake-Lively-_11nov14_spl_b_592x888 Blake-Lively_glamour_20oct14_rex_b_592x888

 

Zoe Saldana elegáns és kifinomult

stílusjegyei: finom elegancia, egyszerűbb, minimalista szabásvonal, általában monokróm, vagy néhány szín megjelenése. natúr, természetes.

 

Zoe-Saldana_glamour_2oct14_rex_b_592x888

 

Liv Tyler alternatív és természetes és a klasszikus stílus ötvözetére esküszik

stílusjegyei: ötvözete Blake Lively és Zoe Saldana megjelenések. Harmonikus, letisztult szabás és minták, színek bohém stílusban.

 

Liv-Tyler_glamour_14nov14_rex_b_592x888

 

Nézd meg a többi kismama tippet az RC News-nak írt anyagomban:

http://rcnews.hu/babavaras-stilusosan-es-csinosan-a-sztaroktol/