Szikrázó színek, tökéletes fedés, igéző pillák – íme az Astor újdonságai

Hiába is mondjuk, hogy olykor jó smink nélkül lenni, de mi nők imádjuk a szebbnél-szebb körömlakkokat, szemhéjárnyalókat, a tökéletesen fedő alapozókat, korrektorokat és a mágikus tekintetet varázsoló szempillaspirálókat.

Az Astor idén ősszel egy komplett kollekcióval örvendeztet meg minket, pont azokkal a darabokkal, amelyre vágyhatunk ezekben a borongós, esős napokon.
Hiszen ha más nem, legalább a sminkünk és a körmünk legyen szép, ha a napsütéstől már búcsút kellett mondjunk.

18463-visuel-digital-bb-zig-zag-mascara-03_instagram

A sminkmesterek által használt precíz, professzionális mozdulatokat ellesve az ASTOR kifejlesztette a Big & Beautiful ZigZag Professional Volume szempillaspirált, forradalmian új ZigZag cikcakk-kefével, a kreatin és kollagén tartalmú dúsító összetétellel, amely azonnal megvastagít, bevon és szétválaszt minden egyes pillát a tövétől a hegyéig, a maximális teltségért. Könnyedén kiemelhető még a legkisebb szempilla is, pillantásod ellenállhatatlan lesz.

liftmeup_make-up

Sokkal több, mint egy alapozó. A Lift Me Up 3:1-ben alapozó szuper ápoló szérumot tartalmaz, mely segít legyőzni az öregedés jeleit. Ráadásul hosszantartó, hibátlan fedést biztosít, láthatóan megemeli a bőrt, világosítja és hidratálja, így tűnik azonnal akár 5 évvel fiatalabbnak a megjelenésünk, és ez napról napra egyre csak javul.

18572-ast1619-visuel-digital-perfect-stay-2-step-gel-manicure-01b_instagram

 

A különleges, szabadalmaztatott zselés hatású körömlakk a forradalmi “természetes fény” techológián alapul, melynek lényege: nem szükséges LED/UV lámpa ahhoz, hogy a körömlakk szépséges fényében tündökölve a helyén maradjon, akár 14 napig is.

  1. Lépés: Vidd fel tiszta körömre a Perfect Stay Gel Color lakkot 2 rétegben
  2. Aktiváld a speciális Perfect Stay Gel Top Coat fedőlakkal, elég egyetlen réteg.

A többit pedig bízd a természetes fényre! Alapozó lakk sem kell hozzá. Ráadásul eltávolításához elegendő a hagyományos körömlakklemosó, nem kell károsító anyagokat és módszereket használnod!