Se nem nyár, se nem ősz. Hogyan öltözzek?

Két olyan időszak van az évben, amikor valóban nem könnyű öltözködni. A mindennapi “mit vegyek fel” mizéria mellett a télből-tavaszba és a nyárból-őszbe napok cseppet nem könnyűek.

Titeket is megdolgoztat reggelente a szeptemberi indiánnyár? Az ok nem bonyolult, a kivitelezés annál inkább  – vagy legalábbis annak tűnik. De van megoldás!
Hiszen reggel és estefelé már hűvös van, napközben pedig napsütéses langyos idő, de előfordul, hogy kifejezetten szikrázó napsütés.

Hogyan öltözzünk ilyenkor?

Ha valamikor, akkor most jöhet a réteges öltözködés. A tavaszi ruhák anyaga általában vastagabb, mint a nyári ruháké, de mégsem az őszi, kicsit sötétebb színekbe forduló darabok ezek. Így ilyenkor bátran elővehetjük a tavaszi szoknyát, egész ruhát. A hűvösebb reggeli és esti időszakra dobjunk a táskába mellé egy harisnyát, hogy elkerüljük a felfázást.
Kikerülhetetlen a könnyűszövésű kardigán, az átmenetei kabát vagy blézer, amelyet a hűvösebb, árnyékos oldalon azonnal magunkra kaphatunk.

ruha

Ha nem ruhára, hanem nadrágra estik a választásunk, a vékony anyagból, textilből készült félcipők, tornacipők, vagy a rövid szárú, bővebb szárú nyári csizmák bevethetőek.
Nyári felsőnkhöz viselhetünk vagány mellényt, vékony blézert, de a csípőig érő bőrdzsekiket is magunkkal vihetjük.

standrea1_ok
őszi stílus
image5