Puha, csókos ajkak? Én így ápolom!

Sokan megfeledkeznek az ajakápolásról, valahogy az arc hidratálása, tisztítása mellett könnyen háttérbe szorulhat. Sajnos sokszor ilyen mostohaszerep jut a nyak- és a dekoltázsrésznek is, pedig roppant fontos és szembetűnő területek.

A nyakról és dekoltázsról később beszéljünk, most foglalkozzunk az ajakkal és annak szépségével. Talán veled is előfordult már, hogy kiszáradt, kicserepesedett, vagy csak olyan feszülősnek érezted ajkad bőrét? A sűrű mikroérhálózattal rendelkező száj (ettől olyan pirosas a színe) könnyen sérülhet, így érdemes foglalkozni vele.

Az ajakápolási rutinom:

Vagy mézzel átitatott fogkefével dörzsölöm át finoman az ajkamat, vagy az Oriflame ajakfeltöltő termékét használom. MIndkét eljárás dústíja, telíti ezt a területet.

image1

Nagyon szeretem a sötét rúzsokat, a vöröset, a burgundit, a pipacspirosat, amelyeknél roppant fontos, hogy soha, semmilyen körülmények között nem kenődhetnek el, hiszen azonnal közönségessé válhat az összkép, vagy csupán csak elrontják az arc szépségét. Ezért senkinek sem ajánlom, hogy nagyobbra fesse a száját, borzasztó bakikat lehet véteni.
Ha szeretnénk, hogy tökéletes legyen az ajakfestés, akkor használjunk kontúrceruzát. Vagy a rúzs színével megegyezőt, vagy ha nem szeretnénk olyan erős kontúrt, átlátszót. A színtelen ajakkontúrceruza nem engedi elkenődni a rúzst és nem engedi “kilépni” a vonalából. Imádom!
Az ARTDECO ceruza bázistermékem lett.

image3

Ezután következhet a kiválasztott ajakrúzs, most tavasszal előtérbe helyezem a virágszíneket, de az örök vörös is bármikor befutó nálam.
Az ARTDECO rúzsát választottam most, amit igencsak megkedveltem.

image2