Nincs kedved mozogni? Ezekben a sportruhákban lesz!

A Calzedonia minden leggings esetében tiszta varrásvonalakkal, légáteresztő anyagokkal és LYCRA SPORT száltechnikával találkozunk, melyek maximális kényelmet biztosítanak sportolás közben.

A kollekció tervezésénél ismét középpontba került az az előző fitness kollekcióból is ismert technológia, melyet a márka már más termékeken, kollekciók alapdarabjain, harisnyákon és farmer leggings-eken, is tesztelt. A total shaper és a control top a fitness vonalban is főszerepet kap, a fenék, has és és az egész alak formálására.

 

 

A Tezenis ismét újragondolta a sportruházat fogalmát: legújabb fitness kollekciójában megint főszerepbe kerül a stílusos nőiesség, a trendiség és a kiváló technológia. A cool faktor az egekbe szökik az élettel teli, színes részleteknek, feliratoknak és a különleges fazonoknak köszönhetően.

A kollekció nélkülözhetetlen darabjai a pulóverek, a mikroszálas topok – különösen az izgalmas, keresztpántos darabok – és leggings-ek, amelyeket a színes, nyomott minták és a lényegre törő “üzenetek” tesznek a szezon szuperdivatos és kötelező sportkiegészítőivé.