Neked se mindegy milyen a szemöldököd? Szépítsd könnyen, gyorsan!

Még ma is rengeteg elrontott szemöldökformát, -színt látni a hölgyeken, pedig már régóta halljuk, olvassuk – jobbik esetben a kozmetikusunk is jelzi -, hogy bizonyos forma inkább ciki, mint szép. 

Kipróbáltam egy szemöldökszépítő szettet, aminek a használatával sem a kézügyesség, sem az eszközhiány nem lehet akadálya annak, hogy bárkinek szép, formás szemöldöke legyen. Ebben a dobozban minden benne van, amire akár egy amatőr, akár egy profi sminkelőnek csak szüksége lehet.

A cérnavékony szemöldök, a félkör bohócforma, a teletetovált típus évek, sőt évtizedek óta nem divat, sőt inkább rontjuk a renoménkat és imidzsünket vele, mintsem használnánk magunknak. Hiszen egy szép smink – ahogy egy megfelelő öltözék is – üzen rólunk, szavak nélkül is kommunikál, és bizony nem mindegy, hogy közönséges, olcsó hatásunk van, vagy épp stílusos, finom, elegáns.

A Beautiful Brows szett mondhatjuk, hogy egy kis csodadoboz, hiszen mindent tartalmaz, ami a szép szemöldökhöz kell. Csipeszt (szigorúan csak az igazításhoz), egy, a szemöldökszínünkhöz illő port, szemöldökcsontot kiemelő világosítót, úgynevezett highlightert és az ezekhez tartozó ecseteket, szemöldökforma-sablonokat, sőt egy nagyítós tükröt is, hogy alkotásunk makulátlan legyen.

Külön kiemelném, hogy a festékpor színmegtartó képessége rendkívül jó, így akkor is fent marad, ha munka után edzeni vagy szaunázni mennénk, vagy nyáron, amikor könnyebben izzadunk.

Még egy fontos előnye a szettnek: mivel minden eszköz benne van, sőt még a nagyítós tükör is, bárhol, bármikor használhatjuk, akár otthon, a kanapén is, vagy ha nincs a közelünkben mosdó, fürdőszoba.

image2-1

A szemöldökcsipeszt csakis igazításra használjuk

image5

A sablon nagy segítség azoknak, akiknek nem mindig sikerül megrajzolniuk a tökéletes formát.

image3-1

Akár a sablon segítségével, akár anélkül is megrajzolhatjuk a formát a dobozban található ecsetekkel

image4

A highlighterrel kiemeljük a szemöldökcsontot