Mert neked is kellett egy könyv. Ezért írtam. Neked!


Miért írtam ezt a könyvet? Mert mindig is írhatnékom volt. Na jó, nem csak ezért, hanem azért is, hogy legyen egy olyan könyv, ami nap mint nap segít azoknak a nőknek önbizalom-növelésben és öltözködésben, akikkel vajmi kevesen foglalkoznak.

Nagyon szeretem a könyveket. Pláne a jó, hasznos könyveket. Számomra akkor is hasznos egy könyv, ha megnyugtat, ha ellazít, ha felpörget, ha okosodok általa vagy épp csak rácsodálkozok a világra. Akkor is, ha új világok születnek meg bennem általa és akkor is ha könnyezek olvasás közben.

A Plus Size Stílusbiblia részben egy tankönyv, hiszen általa arra tanítom(?) a nőket, hogy miképp szeressék jobban magukat, hogyan lehetnek egyre boldogabbak és sikeresebbek az életben, mit kezdjenek a bántó szavakkal, a testszégyenítéssel, a kritikákkal és a kritikusokkal.
Hogy hol és hogyan keressenek barátokat, kikkel vegyék körbe magukat. Hogyan viszonyuljanak a testükhöz és a párkapcsolatokhoz, no és mit gondolnak a férfiak róluk, a telt nőkről.

A könyvem első fele a belsővel, a lélekápolással, az önbizalom-növeléssel foglalkozik. A párom azt mondta, hogy neki is hasznos volt, éppen ezért nem mondanám, hogy csak és kizárólag molett hölgyek olvassák ezeket a sorokat. 🙂

A második fele kifejezetten plus size nőkre koncentrálódik. Öltözködés, megjelenés ízekre szedve. Alkatok, színek, karcsúsító trükkök, alapdarabok, minden olyan tipp és tanács, amelyet bármikor előkaphatunk és segítségünkre lehet.
Ezért írtam ezt a könyvet. Neked, hogy legyen egy könyved, neked, a plus size nőnek, hogy érezd a törődést és hogy neked is legyen egy stílusbibliád!

A Plus Size Stílusbiblia könyvesboltban nem kapható, egyedül a www.plussizestilusbiblia.hu oldalon rendelhető meg!