Mert kell a pihenés! Lazulj és szépülj 30 perc alatt!

Karácsonykor és után is nagy a hajtás: iyenkor kell egy pillanatra megállni, és magunkkal is törődni.

A pihenés, lazulás ugyanis meghozza gyümölcsét: jobb kedvvel, energikusabban (sőt szebben) folytathatjuk az ünnepi készülődést, ha magunkkal is törődünk.

Így nem mást, mint egy kis esti relaxálást ajánlunk nektek finom illatú termékekkel, energetizáló hatóanyagokkal.

Engedj vizet a kádba, közben önts öt kiskanállal a The Body Shop Egyptian Milk & Honey Bath-jából a vízsugár alá, így biztosan teljesen feloldódik. Kényeztesd magad a tejes fürdővel, és élvezd a bársonyos bőr érzését. A fürdő hossza tetszőleges, de a tökéletes relaxálás érdekében tartsd a vizet 35-37 fokon.

Egyiptomi tej- és mézfürdő

Ha ünnepi illatokban lubickolnál, semmiképp se hagyd ki az Oriflame cédrusfa, fenyő és zamatos gyümölcsök aromájából álló habfürdőjét, amely a mámorító habok mellett igazi karácsonyi hangulatot varázsol a fürdőszobádba is.

oriflame

Abban az esetben, ha az intenzív illatok helyett inkább ásványi anyagokat tartalamazó, relaxáló és tisztító fürdősóra vágysz, mindenképpen próbáld ki a Planet Spát az Avontól.

avon

Ha nem csak lazulni szeretnél, hanem kicsit élénkíteni, energetizálni is a testedet, érdemes alaposan le is radíroznod. A Lush sós-borsmentás dörzsijének több mint a felét tengeri só teszi ki, így könnyedén ragyogóvá radírozhatod vele a bőröd. A kakaó- és a cupuaçuvaj lágyítja a bőrt, miközben a borsmentás illat jókedvre derít, és segít az összpontosításban, hogy semmit se felejts el a nagy ünnepi készülődésben.

SaltPeppermintBark-375x375