Karcsúbb comb vagy laposabb has pár perc alatt? Lehetséges!

A női hiúság határtalan, legalábbis nálam. No azért nem megyek el a végletekig, de egy jó masszázs, egy kényeztető arckezelés, egy szép smink, vagy egy kis alakformálás bármikor beleférhet(ne) az életembe. Éppen ezért nem is mondtam nemet a Royal Clinics új kezelésére, nyomban kipróbáltam!

A legújabb testkezelések egyike az Ulstam, mely olyan HIFU (intenzíven fókuszált ultrahangos) technológiát alkalmaz, ami a nemkívánatos bőr alatti zsírszövetet célozza.
Az Ulstam rendkívül precíz, gyors és nem mellesleg fájdalommentes kezelést tesz lehetővé az alakformálás érdekében. A célzott mélységben a zsírszövetet 65-70 fokra melegíti fel a fókuszált ultrahang, ezáltal roncsolja a zsírsejtek falát. A kezelés során nincs szükség érzéstelenítésre, altatásra, fájdalomcsillapításra – sőt még a bőr hűtése sem szükséges, mivel az Ulstam kezelés fókuszpontja a bőr alatti zsírréteg!
Az ultrahang fókuszpontja alatti és feletti szövetek nem sérülnek, így teljesen biztonságos a kezelés.

image1-3

image2-3
Az Ulstam a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk a felhalmozódott zsírpárnáktól megszabadulni. Ezzel a módszerrel kezelhető a has, fenék, a fenék alatti rész, lovaglónadrág, csípő, derék, comb, a melltartó vonala alatti zsírdepó vagy a felkar.
„A legjobb hír pedig az, hogy a kezelés során hatékonyan károsított zsírsejtek nem regenerálódnak, a kiválasztással távoznak a szervezetből. – tudjuk meg a Royal Clinics szakértőjétől, Dr.Hatvani Zsófia bőrgyógyásztól – Így ameddig hízás nem áll fenn, az eredmény tartós.”
A kezeléseket 3-4 hetente 3 alkalommal javasolt elvégezni.

Én mindvégig jól éreztem magam a kezelés alatt, olykor egy kis csipkelődő szúrkálást éreztem itt-ott, de nem nevezném fájdalomnak. Laposabb lett-e a hasam, amit kezelt a Royal Clinics munkatársa? Nem tudom, lehet, annak éreztem, mert azt akartam érezni, de egy biztos: fél órát pihenhettem és közben arra gondoltam, újra rámjöhet még a kedvenc farmerem.

image3-3

Az Ulstam kezelés nem fájdalmas, mivel a kezelő a páciens érzetéhez igazítja a kezelés erősségének paramétereit. A kezelés során meleg, szúró, csípő esetleg viszkető érzetet tapasztalhatunk, mely a kezelést követően magától megszűnik. A természetes úton távozó zsírsejtek és tartalmuk kiürülését a szervezetből fokozza a megfelelő folyadékfogyasztás (min. 2 liter víz naponta), a nyirokmasszázs, a mozgás. Bővebb információ a Royal Clinics weboldalán.