Glamour-napok – Ötletek, ha azt gondolnád, Neked ez nem való

A női magazinok, a divat és aktulizáltan a Glamour-napok kapcsán több embertől kaptam már olyan viszajelzést, hogy ő nem ilyen, őt ez nem érdekli, nem ez a világa. Hogy mi is? Sajnos előfordul, hogy legtöbbször véleményüknek oka nem más, mint a felületi ismeret. 

A divatban (is) dolgozóként jó látni közvetlen közelről, hogy az emberek milyen sokszínűek, valaki mennyire tudja és ismeri az útját, vágyait, más segítségre szorul. Pont ez a sokszínűség lehet a táptalaja annak, hogy míg egyesek lecsapnak az olyan alkalmakra, mint a Glamour-napok, addig mások inkább elvetik, sőt mi több, megvetik azt.

Egészen kiskoromtól meghatározó volt számomra a művészet: ilyen irányba tanultam, művész-emberekkel vettem magam körül azzal az atmoszférával körbelengve, amit úgy hívtak a nem közénk tartozók, alternatívak, más, ők ilyenek stb.
Ebben a szép, kis harmónikus és számomra csodálatos világban nem igazán volt helye a divatnak, inkább afféle antidivatnak. Ezt ne viseljük, mert ez most a divat, már csak azért se! Viszont kimondatlanul is jelen volt egyfajta divat, vagy inkább stílusirányzat – hiszen mindent viseltünk, ami nem volt divat, így valójában a kör is bezárult.

10835447_10153693773673154_8129364904500011928_o

Forrás: Glamouronline.hu

Nos, hogy ne húzzam a szót, természetesen ma is nem egy olyan értékes és igencsak izgalmas embert ismerek, akik így reagálnak a Glamour-napok hallatán: Isten ments, be nem teszem a lában, dehogy veszem azt, amit mindenki más!
Nem is kell! Vedd azt, ami neked szól, ami neked való, ami rád jellemző. 

Például mit is?

Öltözködni mindenkinek kell, vagy legalábbis nem árt és a Glamour-napok alatt számtalan üzletből válogathatsz. 
Beválthatod a kuponokat épp úgy elegáns ruhákat értékesítő üzletekben, (Camaieu, Guess, BL óraszalon) mint fiatalos, modern márkáknál (Desigual, H&M) sport- vagy túraöltözéket is gyártó cégeknél (Columbia, Adidas, Converse) vagy éppen ha egy új, szép bőrcipőre vágysz (Bata, Geox)
Épp így, bevásárolhatsz most kedvenc samponodból vagy érzékeny bőrödre tökéletes krémekből a gyógyszertárakban, parfümériákban (DM, Clinique, Douglas, Eucerin).

Ha teltebb vagy (42-es méret fölött), most szuper darabokat foghatsz ki kedvező áron (C&A, H&M).
De ha mindez nem lenne elég, beszerezhetsz áron alul műszaki cikkeket, sőt falatozhatsz a KFC-ben is vagy megvásárolhatod régóta vágyott könyveidet a Libriben.

Sőt, még találkozhatsz  kedvenc sztárjaiddal is (Hien, Lakatos levente, Pál Dénes) és még stílustanácsokat is kaphatsz, ha találkozol a Glamour stylistokkal.

IMG_1861

A téli Glamour-napokon

Kell ennél több vagy jobb?

Most nincs helye a különcködésnek, hiszen nem hiszem el, hogy ne lenne legalább egy olyan üzlet, amellyel te is jól jársz!