Glamour-gála: divat és annál sokkal több!

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Glamour magazin a Women of the Year gálát, ahonnan természetesen nem hiányozhattak a hírességek sem.

A gálát és a gála lényegét két részre lehet bontani: egyik a fő irányvonala a tehetséges magyar nők bemutatása, megismertetése a nagyközönséggel és az olvasók szavazata alapján kiválasztva az év nőjét egy-egy szakmában, a másik a megjelenés, a csodaszép, vagy éppen kevésbé jól választott ruhák…

Bárki, bármilyen negatív kritikát is mond a gáláról, úgy gondolom, hogy nem szabadna leragadni a felszínnél. Mennyien jöttek el vagy milyen volt a jelöltek listája?
Szerintem csak örülhetünk, hogy létezik ez az esemény, sőt létezik maga a misszió, a tehetséges, okos, erős, ügyes nők elismerése.

Idén a színésznő, divattervező, sportoló, kiegészítő tervező és az év legsármosabb férfija díját vehették át a jelöltek.

Az elismerő díjat kapták:

– Az év színésznője Osvárt Andrea

– Az év énekesnője Hien 

– Az év divattervezője Bódis Boglárka

– Az év sportolónője Hosszú Katinka

– Az év kiegészítő tervezője Ruszkai Orsi

– Az év legsármosabb férfija Lakatos Levente

A szupertehetséges jelöltek és nyertesek mellett persze ne feledjük, hogy a jelenlévőknek a megjelenése is megér egy misét.
Összegyűjtöttem nektek a Glamour-gála sztárjait, akik örömmel pózoltak a fotósok kamerája előtt.

Többen egyedi kreációkban érkeztek és csodásan ötvözték a stíluselemeket, volt olyan, aki inkább a szexis megjelenést tartotta szem előtt, de találkoztunk olyan hírességgel is, aki a szolidabb megjelenésre szavazott.

odett

Odett

eva

Horváth Éva

cserpes

Cserpes Laura

H00A3378_1

Bogi

H00A3294_1

Boggie

H00A3368

Trokán Nóra

H00A3470

Mi sem maradhattunk le a gáláról… Kozma Rita és Ócsai Katalin

forrás – RC News magazin (www.rcnews.hu)
szerző: Kozma Rita
fotós: Juhász Benjámin