Ellenállhatatlanul szexi akarsz lenni? A kód: vörös rúzs!

Te is kacérkodtál már a gondolattal, hogy vörösre fested az ajkaidat? Vagy már régóta használsz ilyen mágikus színű rúzst, és nem tudnál lemondani róla? Akármelyik is a válaszod, csak azt tanácsolhatom, hogy szeresd ezt a színt, és viseld is!

A vörös szín szexi, dögös, szenvedélyes, elegáns, dívás – és igencsak feltűnő. Ha vörösre fested az ajkaidat, egészen biztos, hogy a figyelem középpontjába kerülsz, és vonzod majd a (férfi)tekinteteket!

Az Yves Rocher hosszantartó rúzsa nem csupán ragyogó színű, hanem hidratáló hatásának köszönhetően azonnal belopja majd magát a szívedbe. Nem tartalmaz lanolint, ásványi olajokat és állati eredetű karmazsinvörös színezőanyagot.

Premium_ruzs

Emlékszel Marilyn Monroe rubinvörös ajkaira? Itt a lehetőség, hogy megtaláld a hozzád illő vörös rúzst a Max Factor új, Colour Elixir Marilyn Monroe nevű kollekciójából, amely 4 gyönyörű vörös árnyalatot sorakoztat fel. (Február közepétől kapható a drogériákban)

MM_Lipsticks_Heroic_Bundle__V8

Az Oriflame Love nature ajakbalzsam cseresznyekivonattal védi és hidratálja az ajak bőrét. Diszkrét piros színe van, így ha ódzkodsz az erőteljes vöröstől, ezt a terméket ajánljuk.

31076