Bőrszárazság ellen elő a maszkkal! De melyikkel?

Eddig erről még nem nagyon beszéltem, pedig sajnos vagy sem, kijelenthetem: beauty addict vagyok. Mit is jelent ez pontosan? 

Nem, nem az a célom, hogy a sok átalakítástól szétcsússzon az aracom, szimplán csak szeretem a szuper és jótékony kencéket, a kozmetikai kezeléseket és az innovatív vivmányokat.
Amikor először olvastam erről anno a 100XSzép-ben még 10-12 éves korom körül, nem igazán fogott meg, de a nálam két évvel idősebb nővéremet már igen. Nekem pedig ő volt a példaképem, így jött a beauty lavina… Majd 13 éves koromtól a divatvilág, de az most nem tartozik ide. Szóval tinikorom óta imádom a szépség világát, követem, évekig magazinoknál írtam és szerkesztettem is.

Na de térjünk a lényegre.
Ebben a hűvöskés, fűtést igénylő időben biuzony már a bőrünk könnyen kiszárad, húzódik. Még akkor is, ha rendszeresen ápoljuk, krémezzük. Éppen ezért ajánlanám nektek a maszkokat és pakolásokat, amelyek plusz hatóanyaggal töltik fel a vízre, vitaminokra szomjazó hámréteget.
Az egyik kedvenc maszkom a Müllerben és a Douglasban is kapható, darabonként és csomagban is árusított My Hoin ni maszkcsalád, amely azon túl, hogy kellemes érzéssel tölt el a viselése, utána nagyon finom, hidratált érzete van a bőrömnek és a látvány is vicces, amikor viselem.
Ami azért sem árt, mert mindig örömmel fogadom a jókedvre derítő dolgokat.

IMG_0987

Használata:
Mielőtt azonban feltenném, finoman, előbb vattakoronggal áttörlöm a Bioderma micellás vizemmel az arcom, de alaposan leradírozom a bőrömet. Az új kedvencem az Oriflame radírja, aminek az illata egyszerűen mámorító. A radírozást követően lemosom a szemcséket a bőrömről és jöhet a maszk, amit felbontás után azonnal magamra simítok. A fülre akasztható “szellem-maszkot” 12-15 percig fent hagyom, majd jöhet a megszokott hidratálókrém.

IMG_0999

IMG_0995