Boldog szülinapot a rebellis modellkirálynőnek! Zseniális szettek következnek

Kate Moss, az úttörő divatikon 43 éves lett, a modellkirálynő, az antibűbáj és a bohém világ megtestesítője.

Hogy milyen is a kapcsolatom Kate-tel?
Tinikorom óta látom mindenhol: divatbemutatókon, partikon, híres vagy éppen hírhedt pasik oldalán. Szettjei egy-két kivétellel bohém és laza, vagány és úttörő.
A nő, aki akár mindennap “Chanel-kosztümben”, Dior-ceruzaszoknyában és égigérő Louboutin cipőben topoghatna, de nem teszi.

Helyette tornacipőbe bújik, amihez párducmintás műszőrme kabátot húz, punkrocker pólóhóz bőrdzsekit és az esküvőjén sem éppen habos-babos Versace lány, sokkal inkább vintage mezeitündér.
Ja, hogy nem olyan szép és mégis modell?
Azt nem mondanám, hogy mellértékű az élete, hiszen láncdohányos és nincs olyan paparazzi fotó róla, ahonnan lemaradna az alkohol, sőt 12 éve – jól emlékszem, pedig nem most volt – Londonban egy napilap elején láttam egy premier plan, retus nélküli fotót Kate- ről, és hát a bőre – hogy tényleg nagyon szépen fogalmazzak –  ráncból és pattanásokból állt. Ha jól számolom, akkor volt 31 éves.
Ennek ellenére és emellett mégis azt mondom, nagyon bírom őt. Modellértékű vagy sem, de újító, úttörő, nem azt hirdeti, hogy csakis tűsarkúban és kiskosztümben lehetsz stílusos, hanem akkor is, ha lapostalpúban, tornacipőben vagy, ha a hajad “csak úgy” lóg, ahogy hajmosás után szokott (hiszen eredendően mindannyiunknak úgy lóg mindenféle fújás-csavarás nélkül) és hogy lehetsz akkor is nagyon-nagyon menő, ha csak úgy önmagad adod.

Szóval hajrá lányok, hajrá hölgyek, adjátok csak nyugodtan önmagatokat és ha nem érzed magadénak a skatulyából kihúzott gyöngysoros úrhölgy style-t, hát ne tedd a magadévá!
Mert csakis az a menő, ami önazonos.
Ha neked az a sikk, akkor viseld azt. Vagy hasonlót, mint Kate.
Nekem ez nagyon bejön.

 

IMG_0545

IMG_0544

IMG_0543

IMG_0542

IMG_0541

IMG_0540

IMG_0539

IMG_0538

IMG_0537

IMG_0536

IMG_0534