PlusSize Stílusakadémia 2022

  • -

“Nagyon-nagyon-nagyon jóóóól éreztem magam! Rita egy nagyon kedves, barátságos stylist. Sokat tanultam, nagyon tapasztalt. Minden kérdésemre kimerítő választ kaptam tőle. Nagyon sok kedves, barátságos embert ismertem meg. Még sok ilyen alkalmon szeretnék résztvenni.” – Zsuzsa.

“Hatalmas feltöltődést kaptam a mai nap is. Nagyon hálás vagyok Neked a mai napért. Nagyon sok új dolgot tanultam. Nagyon szuper volt. Rita csak nagyon-nagyon jót tudok Rólad mondani. Nagyon szeretem a kisugárzásod, a tudásod. Nagyon “érted a szakmát”. Teljesen érthetőek a példáid és a mindennapi életbe is nagyon átvihető.” – Orsi.

Mit ad neked a Magyarországon egyedülálló PlusSize Stílusakadémia?

1, Magabiztosság, önbizalom

Hiszen bármennyire is szeretnél jól teljesíteni a munkádban, helyt állni nőként, anyaként, dolgozó nőként, bizony ha nincs elég önbizalmad, ez téged is elkedvtelenít és a környezeted is megérzi.
Sokkal, de sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben, ha nő az önbizalmad, a főnököd vagy a céges partnerek is szívesebben dolgoznak együtt veled és a párkapcsolatoddal is 180 fokos fordulatot tesz, természetesen pozitív irányban.
Ha ezzel nem foglalkozol, akkor felesleges a szép ruha, a smink, mit sem ér. Ez mindennek az alapja, ahogy a PlusSize Stílusakadémia alappillére is ez a terület.

2, Önazonos, kívül-belül építkező intuitív stílustérkép, rád szabva. 

Egy olyan módszertant dolgoztam ki számodra, amit az idestova 16 éves pályafutásom alatt tanult és gyakorlott tapasztalataimra alapoztam.
Több, mint 40 hazai hírességet öltöztettem és hidd el, nem mindenki érezte és tudta, hogy miben érzi igazán jól magát. Számtalan civil hölggyel dolgoztam együtt, együtt sírtunk, együtt nevettünk és építettük fel őt, azt a nőt, akivé válni szeretett volna. Önazonosan, hitelesen, kihozva belőle mindazt a csodát, ami benne lapult.

3, A stílus nem egyenlő a külsőségekkel. Megtalálunk TÉGED és ragyogni fogsz!

A hosszú szakmai pályám alatt számtalanszor megtapasztalhattam és magamévá tettem azt az irányt, hogy nem elég a klassz fazon, a hozzád illő szín, mindemellett a legfontosabb:

  • ki vagy te.
  • Milyen céljaid vannak?
  • Hol akadtál el?
  • Mit látsz magad előtt, mire vágysz igazán?
  • Mi az, amit nem mersz (felvenni)?
  • Mit dolgozol vagy mit szeretnél dolgozni?

Éppen ezért is a PlusSize Stílusakadémia kiscsoportos, hogy figyelhessek rád.
Hogy ne csak a színeket, az alkati sajátosságokat boncolgassuk (azt is természetesen), hanem a külső-belső IGAZ UTADAT.

4, Üzend azt magadról, amit valóban szeretnél a munkádban is

A metodikám egyik legfontosabb alappillére, hogy a külső, az csak az egyik feled.
Mivel évek óta marketinget is tanulok és a KRS – Stylistképzésemen belül külön modulban divatmarketinget is oktattam, ezért nem hiányozhat a PlusSize Stílusakadémiából a karrier téma sem.
Akár vállalkozó vagy, akár alkalmazott, akár a gyermekeddel vagy épp otthon, nem árt tudnod, hogy hogyan üzenj a megjelenésedről szavak nélkül a munkaerőpiacon. Hogyan “add el magad”, hogy mutasd VALÓDI képed ezen a területen is.
Hiszen igenis a színek jelentése, a cég, ahol dolgozol vagy a saját céged fejlődéséhez az is hozzájárul, hogy hogyan kommunikálsz, mit viselsz és mit nem.

5, Bőrápolás, smink és frizura

Mitől tűnsz frissebbnek, üdébbnek? Mi az, amitől fáradtabb lesz az arcod és erősebben körvonalazódnak azok a pontok az arcodon, amit kevésbé szeretnél megmutatni? Semmi gond a ráncokkal és a pattanásokkal, de miért ne tanulhatnád meg, hogy számodra milyen színek, árnyalatok az előnyösek? Miért érdemes ápolnod az arcod, a tested?
Minderről is tanulunk a PlusSize Stílusakadémiában.

6, Social média jelenlét – akár civilként, akár üzletileg

Lehet, hogy ma még csak a privát oldalaidra posztolsz olykor-olykor, vagy épp egyáltalán, de az is lehet, hogy van egy nagy álmod, szeretnél elindítani egy vállalkozást vagy épp modellkednél.
Beszélünk arról, hogy milyen fotókat, videókat érdemes megmutatnod vagy épp nem megmutatnod magadról, hogyan pózolj a fotókon, miért érdemes készíttetni magadról egy-két profi fotót és mi mindent ad ez neked.

7, Holisztikus gardróbrendezés és tudatos vásárlás

Megtanulod, hogy hogyan rendezd át a gardróbodat, ami által az életed is felfrissül, hogy vásárolj idő- pénz- és energiatakarékosan.
Garantáltan rengeteg hasznát veszed ennek a témának is, hiszen kinek hiányzik az, hogy a szekrény előtt állva azt mondja magáról, hogy: nincs mit felvennem!
Vagy: feleslegesen költsd a pénzt olyan ruhadarabokra, amit később nem is viselsz majd.

8, Az igazán lelked-tested feltöltő intuitív stílustanácsadás, ami alapjaiban reformálja meg azt, ahogyan érzed magad a ruhákban.
Ez a módszertanom alfája és omegája, ami Magyarországban egyedülálló.

Erről most többet nem árulok el, annyira titkos, de ha eljössz a PlusSize Stílusakadémiára, megtudod, sőt megtapasztalod, hogy ez által a módszer által kinyílik előtted a világ és magabiztosabb nő leszel, mint valaha.

A PlusSize Stílusakadémia korábbi hallgatóinak véleménye
(a videók 1-1 percesek):

 

 

Mit kapsz ajándékba, ha részt veszel a PlusSize Stílusakadémián?

1, Plus Size Stílusbiblia és a Bókolj magadnak! könyveket, értéke: 11 390 Ft
2, egy 10 000 Ft értékű kupon, ami beváltható 1 éven belül egy 50 000 Ft feletti szolgáltatásra
3, 30 perces online konzultáció, értéke: 20 000 Ft
4, egy 5000 Ft értékű kupon

2022-ben most először és utoljára itt a lehetőség, hogy tegyél magadért és elindulj a méltó életed felé.

A PlusSize Stílusakadémia 6 alkalomból áll.
Budapest szívében a Kozma Rita Atelier-ben zajlik (Budapest, 1054, Szemere utca 17).

Az alkalmak időpontjai: 
Minden alkalom szombatonként, 10-16 óráig tart

1, október 8
2, október 29
3, november 12
4, november 26
5, december 10
6, január 7

A PlusSize Stílusakadémia ára:
358 000 Ft Áfamentesen

A képzés egy részletben és három részletben fizethető, a három részlet befizetésének határideje:
1, 70 000 Ft – foglalás – október 1-ig
2, 130 000 Ft – második részlet – november 1-ig
3, 149 000 Ft – harmadik részlet – december 1-ig

(az előleg/foglalás elutalásával a hely biztosítva van. A foglalási díjat lemondás esetén nincs módunkban visszautalni. Az összeg 1 éven belül felhasználható egy, a PlusSize Stílusakadémia értékű szolgáltatásnál/terméknél)

Kozma Rita a PlusSize Stílusakadémia alapító-tulajdonosa.
Magyarország #1 plus size stílusszakértője, body positive aktivista

– FORBES: “a plus size istennője
– JOY: “a hazai testpozitivizmus úttörője
– GLAMOUR: “plus size guru
– MARIE CLAIRE: “a világviszonylatban egyedülálló Plus Size Stílusbiblia” írója

2010 óta, amikor Tóth Vera énekesnőt öltöztette egy divatanyaghoz új célt talált: segíteni a kerekded, telt idomú lányoknak, nőknek.
A Plus Size magazin alapító-főszerkesztője, amelyről a nemzetközi CurveyMagazine úgy írt, hogy. “Végre Magyarországnak is van Plus Size magazinja!”

Kozma Rita könyvét, a Plus Size Stílusbibliát a Marie Claire magazin a világon egyedülállónak titulálta.
Önbizalom-növelő stílustanácsaival, social media oldalaival és a Plus Size Stílusakadémiájával már több ezer plus size nőnek segített Magyarországon.

2021-ben Sirokai Diána plus size modellel közösen megírta a Bókolj magadnak! Hiszen megérdemled könyvet

Kérjen egyedi ajánlatot!