Siker Klub – online klub nőknek

  • Ár kérésre

KÖVETKEZŐ KLUB INDULÁSA: 2019. október 15

Miért találtam ki a Siker Klubot?
A saját példám és tapasztalatom alapján szerettem volna segíteni azoknak a nőknek, akik több önbizalomra vágynak, nem hisznek eléggé önmagunkban, könnyen feladják az álmaikat vagy éppen hamar elkedvtelenednek, ha nem sikerül valami.
Azoknak a nőknek szeretnék segíteni, akik szeretnék megvalósítani álmaikat, vágyaikat, célokat akarnak kitűzni és megélni az életet – boldogan.

Személyes tanácsadóként, segítőként folyamatosan támogatlak tananyagokkal, válaszokkal, lelkesítéssel!

A Siker Klubban a következő tematikák várnak rád az elkövetkező 7 hónapban:

☑️ önbizalom, magabiztosság, kitartás, bátorság, időgazdálkodás, hit, akaraterő, céltudatosság, céltervezés, “sikeres észjárás”, self- és brand branding, stílus, marketing, pénzügyi intelligencia, tudatosság

💯Hogyan lehet több önbizalmad? Miért fontos az önbizalom? Mihez fontos az önbizalom? Hogyan szeresd meg magad?

Az önbizalom mindennek az alapja. Ahhoz is kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ahhoz is, hogy jó párkapcsolatra tegyünk szert és ha már benne vagyunk, akkor értékes és egyenlő szerepet tölthessünk be benne (igazából a jó párkapcsolat egyik alapköve az önbizalom, sőt ha vannak gyerekeink vagy akarunk, ott is rendkívül fontos), a munkánkban akkor is, ha alkalmazottak vagyunk (kollégáinkkal, főnökünkkel való határozott, magabiztos kiálláshoz, megnyilvánuláshoz), ha pedig vállalkozók vagyunk vagy azok akarunk lenni akkor magabiztos kiállás nélkül nem sokra mehetünk.
A határozott, magabiztos ÉN kifejlesztése, “megalkotása”, a hozzánk illő, tartalmas személyiségünk felszínre hozása és kiemelése.

💯Miért kell bátrabbnak lenned? Hogyan lehetsz bátrabb, magabiztosabb? Hogyan tudj NEM-et mondani?

Bár többször érezhetjük azt, hogy vannak álmaink, sőt már terveink is, de kell még egy löket, hogy elinduljunk, hogy kiálljunk a vágyaink mellett akár a barátaink, családunk előtt, akár azok előtt, akik inkább kinevetnek vagy visszahúznának. Önbizalom, akaraterő és bátorság kell mindehhez, hogy ne csak ne adjuk fel, hanem merjünk lépni és merjünk NEM-et mondani ott ahol kell és IGEN-t arra, amire kell. Mindehhez bátorság kell.

💯Mi az alapja a kitartásnak? Hogyan lehetsz kitartó? ”Nem adom fel” attitűd elsajátítása

A magabiztosság és a bátorság attitűd elsajátítása mellett egy rendkívül fontos pont a kitartás. Hiszen összeomolhatunk és elveszíthetjük a motivációnkat, ha nem érezzük a sikerélményt (fontos meghatározni azt is, mi okoz, mi adhat siekrélményt), ha a család/barátok/kollégák inkább visszahúznának, ha anyagi, időbeli, erő/energiabeli vonzata van annak, hogy tovább haladjunk. Hogyan érdemes tovább menni, mit érdemes feladni, mit érdemes csak időlegesen feladni és hogyan lehet kitartani?

💯“Sikeres észjárás” + a sikeres ember stílusa, megjelenése

A gondolkodásmód, amely által teljesen megváltozik a világ, a dolgokhoz (élethez, emberekhez) való hozzáállásunk, olyan ez, mint a kódfejtő, aki a mások számára káosznak, zűrzavarnak tűnő összevvisszaságban megtalálja a megfejtést, meglátja az utat, a célt. Mindehhez kellene az előbb felsorolt pontok és a plusz revept. A “sikeres észjárás” arra utal, hogy kinyílik előtted a világ és semmi sem hátráltathat utad elérésében.

💯Céltervezés: álom, tervezés, út, megvalósítás,

Hogyan tervezz úgy, hogy megvalósítsd az álmaidat, ne csak várd a csodát, ne csak álmodozz és szomorkodj. Az álom, a cél lehet bármi (munka, egészség, párkapcsolat stb.), amihez tudatos tervezés, tervezési pontok és szakaszok megtervezése, kell időgazdálkodás.

💯Időgazdálkodás, a halogatás leküzdése, komfortzóna kívül és belül

Az egyik legnagyobb “rákfenéje” a ma emberének a NINCS IDŐM érzés. A helyes időgazdálkodás egy okos képlet, amit ha elsajátítunk és begyakorlunk, akkor máris több lesz a szabad időnk és mégis hatákonyabbak leszünk terveink megvalósításában.

💯Self- és brand branding, marketing, pénzügyi intelligencia, networking, social media

Ha azt gondolnád, hogy ez csak a vállalkozóknak hasznos, ez nem így van. A self marketingre, menedzsmentre, pénzügyi intelligenciára akkor is szükséges van, ha alkalmazott vagy, ha nem szeretnél a munkahelyeden a sarokban szürke kisegérként megöregedni, akkor is, ha párkapcsolatban vagy, vagy szeretnél, a családoddal “szemben” is hasznos. Vállalkozóknak pedig egyenesen kötelező, akár offline, akár online területen szeretnének dolgozni vagy már aktívak valamelyik területen.

Felkeltette az érdeklődésed?
Kattints a további részletekért ide: http://www.kozmarita-sikerklub.hu/

KÖVETKEZŐ KLUB INDULÁSA: 2019. október 15

Kérjen egyedi ajánlatot!