PlusSize Styling&Beauty Napok

  • Ár kérésre! - Kapcsolat menüpont

img_0249

PLUS SIZE STYLING&BEAUTY WORKSHOP

Egy egész napos – 9 óra időtartam – önbizalom-növelő, smink- , stílus- és frizuratanácsadó nap komplett, személyre szabott sminkekkel, frizurával, profi fotóval, plus size stílustippekkel és értékes ajándékokkal.
Akár magadnak, akár ajándékba is adhatod!

 

Ép testben ép lélek! Tartja a mondás.
De mit sem ér az egyik a másik nélkül. Semmi sem tesz olyan széppé egy nőt, mint a mosolya, de ha nem szereti önmagát, nem mindig könnyű mosolyogni. Amíg nem fogadjuk el magunkat olyannak amilyenek vagyunk, addig nem fogjuk magunkból a magabiztosságot és az életerőt sugározni. Az elfogadáson viszont nagyon sokat lehet segíteni!
Fontos, hogy szívesen nézzünk tükörbe, mert ha elfogadjuk magunkat a világ is másképp fog tekinteni ránk.

Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani! Csapatunk elszántan küzd azért, hogy a hölgyek önbizalma a helyére kerüljön és hogy elfogadják magukat, a szépségüket.

Kozma Rita plus size stylist (Plus Size magazin, www.plus-size.hu főszerkesztője) nem csak a megfelelő stílus megtalálásában nyújt segítséget, de célja az önbizalom és önértékelés növelése is

karcsúsító és fiatalító trükkök a szabásvonalak, színek és minták segítségével.

Katushka profi sminkes (Makeup.blog.hu szerzője) segít elsajátítani a sminkelés alapjait, úgy, hogy az a hétköznapokban is hordható legyen és könnyen elkészíthető.

Szanyi Zsuzsa mesterfodrász tanácsaival megkeressük a legmegfelelőbb hajszínt és fazont, illetve néhány könnyen elkészíthető, de mutatós frizuraötletet is mutat a hölgyeknek.

A workshop végén fotóval örökítjük meg a végeredményt, hogy lássák a hölgyek, hogy ha egyszer meg tudták csinálni, akkor bármikor képesek rá, csak akarni kell!

Azoknak, akik részt vesznek az oktatáson Kozma Rita styling által készített táskával és értékes ajándékcsomaggal kedveskedünk
a L’Oreal Paris jóvoltából.

Időpontok:
2017. január 21

img_0245

Kérjen egyedi ajánlatot!