Sikkes szerelmesek – nézzetek ki jól együtt! 1.rész

Ugye Te is sűrűn látsz az utcákon olyan szerelemeseket, akik ugyanolyan ruhában sétálgatnak? Általában ezek a párok egészen felismerhetően egy stílusjegy képviselői: a sportruházaté. Világoskék melegítőalsó, sötétkék alapon világoskék csíkos melegítőfelsővel.
Vagy: fehér póló, lila/zöld melegítőalsóval. Nagyon fontos számukra, hogy a brand is megegyezzen. Szép dolog a szerelem, szép dolog, hogy szinte egymásban élünk, ezért majmok módjára ugyanúgy szeretnénk kinézni, de ez kicsit sok. És unalmas. És cseppet sem sikkes. Pláne, hogy a melegítő-együttest nem sportolásra használják épp, hanem romantikus andalgásra, vagy a legrosszabb esetben vacsorázni is így mennek, esetleg moziba.
Kedves szerelmesek vagy leendő szerelmesek!
Jó hírem van! Nem kell lemondani arról, hogy stílusunk egymáshoz igazodjon. Csak közelítsük meg a témát másképp. Hasonló anyag- vagy színválasztás itt-ott megjelenése mindkét félnél. Bátrabbaknak különböző stílusjegyek eklektikus keveredése, arányosan elosztva a pár öltözetén.

Sorozatunkban most rendkívül stílusos, egymáshoz illő szettekben megjelenő párokat nézegethettek, mert szépek és hátha ihletet kaptok!

fotó (4)